• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum çok halsiz

Rayus

Paylaşımcı
Şuan kucagimda kabarik duruyor iştahsızlık sabah karantinada olduğum için probiyotigi bu sabah int den sipariş verdim daldari ya da bakmadı lütfen Ekli dosyayı görüntüle 11885çabuk dönüş yapin

Rayus

Paylaşımcı
Veterinere götürmeyi düşündüm bu hali çok korkuttu

Rayus

Paylaşımcı
Şuan ağzını hafif hafif araladigini gordum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Neo teramycin tarzı bir ilaç kullanılabilir. Soğuk algınlığı olabilir koronaysaniz kuşunuz dan uzak durun.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
şuan durumu nasıl? eğer yeterince yemiyorsa elle beslemek şart

Rayus

Paylaşımcı
şuan durumu nasıl? eğer yeterince yemiyorsa elle beslemek şart
İştahı açıldı bugün maşallah kabarmasıda gitti ama hala az bi dinginlik var eskisi kadar olmasada oda 1 haftaya geçer ilacı kullandıkça inşallah

Aslikcbs

Yeni Üye
Merhaba kuşum çok halsiz ve daha yavru. El besleme yaptım kendı de yem kırıyor sürekli yem yiyor ama kursak hep boş göğüs kıkırdagı da cıktı ne yapabilirim? Probıyotik verıyorum dün ishaldı bugün bu sekilde dışkı acil yardım lütfen

beyyza02

Müdavim
Merhaba kuşum çok halsiz ve daha yavru. El besleme yaptım kendı de yem kırıyor sürekli yem yiyor ama kursak hep boş göğüs kıkırdagı da cıktı ne yapabilirim? Probıyotik verıyorum dün ishaldı bugün bu sekilde dışkı acil yardım lütfen

sanırım başka konu altına da yazmıştınız. yeni mesajlar kısmına girerek siz de kendinize yeni bir konu açın lütfen. daha çabuk ve sağlıklı dönüşler olur.