• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum çok halsiz

senamavissss

Yeni Üye
Kuşum uzun zamandır kursak mantarıydı en son triflucan ile tedavi ettim bir ay oldu. kusması falan geçti. Ama bir aydır sürekli uyuyor. İştahında dışkısında bir sorun yok. Ama gün boyu uyuyor, hastayken sürekli bana sokulup uyuyordu. artık alıştı kafesine de hiç girmiyor gece bile ayrılmıyor yanımdan kafese koyunca yerinde durmuyor bağırıyor. vitamin veriyorum toparlanması için son üç gündür. ne yapabilirim? çok ağırdı hastalığı aylardır sürüyordu, sonrasında toparlanmasının uzun sürmesi de normal mi?

Ekli dosyalar

senamavissss

Yeni Üye
Tünekte duruyor koyunca ama istemiyor hemen çıkmak istiyor kızıyor. Ders çalışırken bile böyle resimdeki gibi elimde.

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Vitamin olarak ne veriyorsunuz?uzun süre ilaç kullanımı sonrası bağışıklığı desteklemek gerekiyor.Beslenmesi vs.nasıl?

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Entrobac ve zeolit tozu kullanmanızın iyi olacağını düşünüyorum.İkisini de mamaistten temin edebilirsiniz.Zeolit tozu için whatsapp hattından ulaşın🌸Eğer temin etmemde sıkıntı olmaz derseniz yine bölünmüş olarak gervitw ve bt amin forte alabilirsiniz😊

senamavissss

Yeni Üye
Entrobac ve zeolit tozu kullanmanızın iyi olacağını düşünüyorum.İkisini de mamaistten temin edebilirsiniz.Zeolit tozu için whatsapp hattından ulaşın🌸Eğer temin etmemde sıkıntı olmaz derseniz yine bölünmüş olarak gervitw ve bt amin forte alabilirsiniz😊
tamamdır çok teşekkür ederim gerçekten, umarım iyileşir çabucak.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Entrobac kullanmayın, içerisinde maya var kursak mantarı ise tekrarlatır onun yerine prozym verin ve zeolit tozu kullanın, gervit w de verin, meyve vermeyin, sebze verebilirsiniz 🙏🌸