• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum cok halsiz

hnd.krkmzz

Yeni Üye
Merhaba kusumuzun 3-4 gündür tuyleri kabardi.kafesinin dibine oturup kafasini sirtina gömüp hizli nefes alarak uyuyor.ishal sanirim.gagasina da birsey olmus gibi.bugun veterinere götürdüm.bakteriyel enfeksiyon olabilir dedi.vitamin ve ishal kesici ilac verdi.cok korkuyorum birsey olacak diye.yem yemesinde ve su icmesinde hic sorun yok.arada tüneklerine cikiyor.orada duruyor.gözleri kısılmış şişmiş gibi.kuyrugunun altinda diski birikintisi yok.bazen tek ayagini govdesine cekip sakliyor.kafasini da asagi yukari hareket ettiriyor.lutfen yardimci olun.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun yandan kuyruğu gözükecek şekilde streamble.com üzerinden videosunu atabilir misiniz

Mert G.

Tutkulu
Merhabalar, yem dısında birşey yedimi Streamble. com üzerinden vıdeo yükler mısınız. Ve dışkı fotorafı bekliyoruz

hnd.krkmzz

Yeni Üye
Merhabalar, yem dısında birşey yedimi Streamble. com üzerinden vıdeo yükler mısınız. Ve dışkı fotorafı bekliyoruz
Diski fotografi taşinin uzerinde var.video eklemeyi deneyecegim simdi.yem disinda hicbirsey vermedim.ama mama kaplarini kemiyor icindeki yemleri yere atiyordu.geldiginden beri bunu yapiyordu.1 sene once aldik kusumuzu.az yem koyun kabina.huy edinmis dediler.mama kabinin plastik kisimlarini kemirdigi icin bende cam cay tbaagina koyuyordum yemlerini.istahinda sorun yok.mama yiyor su iciyor.ama hic boyle olmamisti kusum.hasta olup birsey olacak diye korkuyorum.aldigimizda jumbo muhabbet kusu demislerdi.acaba tuy dokme doneminde mi diye de düşündüm.pek de anlamam kuslardan.odayi sicak tutmaya calisiyorum.video ekleyecegim birazdan

hnd.krkmzz

Yeni Üye
Veteriner kanatli uzmani degildi.yasadigim sehir kucuk bir sehir.egzotik hayvanlar ve kanatli uzmani veteriner malesef yok.tecrubeli arkadaslar yardimci olur musunuz ? Cevaplariniz icin teşekkür ederim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba kusumuzun 3-4 gündür tuyleri kabardi.kafesinin dibine oturup kafasini sirtina gömüp hizli nefes alarak uyuyor.ishal sanirim.gagasina da birsey olmus gibi.bugun veterinere götürdüm.bakteriyel enfeksiyon olabilir dedi.vitamin ve ishal kesici ilac verdi.cok korkuyorum birsey olacak diye.yem yemesinde ve su icmesinde hic sorun yok.arada tüneklerine cikiyor.orada duruyor.gözleri kısılmış şişmiş gibi.kuyrugunun altinda diski birikintisi yok.bazen tek ayagini govdesine cekip sakliyor.kafasini da asagi yukari hareket ettiriyor.lutfen yardimci olun.
Gaga da sorun yok. Kokusuz vazelin sürün arada. Salyalı kusma öğürme vs gibi belirtiler var mı yavrunuzda. Vitamin ve ishal kesici ismi nedir.

hnd.krkmzz

Yeni Üye
Gaga da sorun yok. Kokusuz vazelin sürün arada. Salyalı kusma öğürme vs gibi belirtiler var mı yavrunuzda. Vitamin ve ishal kesici ismi nedir.
Kusma ve oksurme hic gormedim.arada dis gicirdatma sesi gibi bir ses cikartiyor.ötmeyi de kesti.hic ötmuyor artik.kafesini temizledim.simdi diski yapmasini bekliyorum.bunlar ilaclari

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Popoda şişlik belirtisi yok değil mi. Yavrunuz dişi olduğu için yumurta ihtimalini de göz önüne almak lazım. Basit bir üşütme ise zengin takviyeler ile toparlar. Ama değilse kanatlı uzmandan destek almak daha doğru olur. Turbo respiratory nefes açıcı alın. Nefes sorunu varsa ve üşütmeye dayalı sorunsa fayda sağlar. Ve Mert'in eklediği vitaminler. Dışkıyı da temiz beyaz peçeteye atarsanız daha sağlıklı yorum yaparız.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Solunum sorunu var hafif, beyaz peçete üzerine güncel dışkıyı görürsek net yorumlarız 😊

Üst Alt