• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kusum çok halsiz ve uykulu duruyor hep

vanteflous

Yeni Üye
merhaba. kusum dünden beri çok halsiz ve uykulu gorunuyor. dün akşam geri eski haline dönmüştü hareketleri, cok hareketli ve hırçın(?) bir kustur kendisi. ancak sabah geri dun gordugum goruntuyle ayniydi. dun yeminden yiyordu ancak bugun cok az yedi. kendini uykuya veriyor gibi duruyor ama uyumasina izin vermeli miyim bilmiyorum. ne yapmalıyım

Yusuf

Yeni Üye
Vitamin alarak suyuna damlatabilirsiniz

Yusuf

Yeni Üye
Hasta olmuş olabilir uyuyup dinlenip daha sonra kendine gelecekte olabilir umarım bir an önce iyileşip eski haline geri döner

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
merhaba. kusum dünden beri çok halsiz ve uykulu gorunuyor. dün akşam geri eski haline dönmüştü hareketleri, cok hareketli ve hırçın(?) bir kustur kendisi. ancak sabah geri dun gordugum goruntuyle ayniydi. dun yeminden yiyordu ancak bugun cok az yedi. kendini uykuya veriyor gibi duruyor ama uyumasina izin vermeli miyim bilmiyorum. ne yapmalıyım
Konuyu yeni gördüm kusura bakmayın, konuyu biraz daha açar mısınız? Yani önceden hasta mıydı ve video yükleyebilir misiniz video için adımlar UVbZ8.png