• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kuşum çok eğik uyuyor

beyyza02

Müdavim
kuşum normalfe böyle uyumazdı pek öne çok eğilmiş, yorgun olduğunda falan mı böyle uyuyorlar acaba? bir sıkıntısı yoktur değil mi?

beyyza02

Müdavim
Dışkı resmine bakabiliriz isterseniz iştah enerji iyi ise bir problem yoktur
diger kuşlarla çok dip dibeler hangisinin onun olduğu pek belli olmuyor yarın güncel atarım 😊. sanırım tüye girecek ve günde 10 saatten az dışarıda kalmıyor kendileri, galiba çok yorgun düştü..

Bahar Y.

Müdavim
kuşum normalfe böyle uyumazdı pek öne çok eğilmiş, yorgun olduğunda falan mı böyle uyuyorlar acaba? bir sıkıntısı yoktur değil mi?
Normaldede üstünü örtüyor musunuz yoksa örtmeye başladığınızdan beri mi bu şekilde uyumaya başladı

beyyza02

Müdavim
şu an normal durmaya başladı gece vakitlerinde diğer kuşumu da böyle görmüştüm. sanırım bayağı uyku moduna girdi sadece.

beyyza02

Müdavim
Maşallah eş tutan yok mu hepsi kızışmış gibi 😂
evet özellikle dişiler yuva derdinde sürekli. aslında çoğaltma niyetim yok. 1 defaya mahsus diyerek yavrulattık anneyi hem de biraz daha hanım hanımcık olur diye :) kendisi iyice agresifleşti.ve iki ebeveyn de çocuklarlarıyla takıldığı için yavru olsa da ne derece sağlıklı olur bilemiyorum.

Omerft18

Paylaşımcı
Arada benim kuşumda böyle duruyor ama sağlık açısından bir sorunu yok

FatihB.

Tutkulu
Benim dişi kuşum var 4 aylık oda bu şekil alışkanlık olmuş heralde duruşu farklı hep

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bırakın kuşu istediği gibi uyusun benim sırt üstü uyuyan kuşum vardı kafesin tabanında 😅

Üst Alt