Demir E. Paylaşımcı Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 293 Tepkime puanı 143 Puanları 43 27 Kas 2024 #1 Arkadaşlar normalde asla vermem fakat yerde kırıntı bulmuş birsey olurmu yapmam gereken birsey varmi yardim lutfen
Arkadaşlar normalde asla vermem fakat yerde kırıntı bulmuş birsey olurmu yapmam gereken birsey varmi yardim lutfen
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,449 Tepkime puanı 4,322 Puanları 113 27 Kas 2024 #2 Eğer minicik yediyse bir şey olacağını sanmam ama bir dahakine mantar, zehirlenme olur dikkat edin
Demir E. Paylaşımcı Katılım 7 Haz 2024 Mesajlar 293 Tepkime puanı 143 Puanları 43 27 Kas 2024 #3 Burçak A.' Alıntı: Eğer minicik yediyse bir şey olacağını sanmam ama bir dahakine mantar, zehirlenme olur dikkat edin Genişletmek için tıkla ... Yerdeydi kıtırtı geldi sonra uctu çok yemedi bence inşallah birsey yoktue
Burçak A.' Alıntı: Eğer minicik yediyse bir şey olacağını sanmam ama bir dahakine mantar, zehirlenme olur dikkat edin Genişletmek için tıkla ... Yerdeydi kıtırtı geldi sonra uctu çok yemedi bence inşallah birsey yoktue
Burçak A. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 6,449 Tepkime puanı 4,322 Puanları 113 27 Kas 2024 #4 Sultanpapağanim' Alıntı: Yerdeydi kıtırtı geldi sonra uctu çok yemedi bence inşallah birsey yoktue Genişletmek için tıkla ... Gözlemleyin derim bir şey olacağını zannetmiyorum
Sultanpapağanim' Alıntı: Yerdeydi kıtırtı geldi sonra uctu çok yemedi bence inşallah birsey yoktue Genişletmek için tıkla ... Gözlemleyin derim bir şey olacağını zannetmiyorum