S sarahght Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 26 Puanları 18 25 Ara 2025 #1 Kuşum yarım saat önce cama çarptı, enerjisinde diskisinda sorun yok ama ceresi hafif kanadı, ne yapabilirim bir şey olur mu ? Endiselendim
Kuşum yarım saat önce cama çarptı, enerjisinde diskisinda sorun yok ama ceresi hafif kanadı, ne yapabilirim bir şey olur mu ? Endiselendim
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,160 Puanları 113 25 Ara 2025 #2 sarahght' Alıntı: Kuşum yarım saat önce cama çarptı, enerjisinde diskisinda sorun yok ama ceresi hafif kanadı, ne yapabilirim bir şey olur mu ? Endiselendim Genişletmek için tıkla ... Merhaba fucidin krem, terramicyn krem veya hametan krem de olur, minicik sürün
sarahght' Alıntı: Kuşum yarım saat önce cama çarptı, enerjisinde diskisinda sorun yok ama ceresi hafif kanadı, ne yapabilirim bir şey olur mu ? Endiselendim Genişletmek için tıkla ... Merhaba fucidin krem, terramicyn krem veya hametan krem de olur, minicik sürün
S sarahght Yeni Üye Katılım 24 Eki 2025 Mesajlar 59 Tepkime puanı 26 Puanları 18 25 Ara 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba fucidin krem, terramicyn krem veya hametan krem de olur, minicik sürün Genişletmek için tıkla ... Onların hiçbiri şuan mevcut değil, sonra alırım fakat şuan Hindistan cevizi yağı sürebilir miyim çok az miktar
Demet bükay' Alıntı: Merhaba fucidin krem, terramicyn krem veya hametan krem de olur, minicik sürün Genişletmek için tıkla ... Onların hiçbiri şuan mevcut değil, sonra alırım fakat şuan Hindistan cevizi yağı sürebilir miyim çok az miktar
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,160 Puanları 113 25 Ara 2025 #4 sarahght' Alıntı: Onların hiçbiri şuan mevcut değil, sonra alırım fakat şuan Hindistan cevizi yağı sürebilir miyim çok az miktar Genişletmek için tıkla ... Tedavi etme özelliği yoktur Sonra almanızın kuşa faydası olmaz, yaralı ve ilaç sürülmesi gerekli, yem yerken yaraya gelebilir, enfeksiyon kapabilir. Bir yeriniz kanasa ilk iş kanamayı durdurmak ve tedavi olmaktır değil mi?
sarahght' Alıntı: Onların hiçbiri şuan mevcut değil, sonra alırım fakat şuan Hindistan cevizi yağı sürebilir miyim çok az miktar Genişletmek için tıkla ... Tedavi etme özelliği yoktur Sonra almanızın kuşa faydası olmaz, yaralı ve ilaç sürülmesi gerekli, yem yerken yaraya gelebilir, enfeksiyon kapabilir. Bir yeriniz kanasa ilk iş kanamayı durdurmak ve tedavi olmaktır değil mi?