• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bu şekilde duruyor

emregl

Aktif Üye
Kuşum bu şekilde duruyor internetten bakıyorum , dinlenme için yapıyor olabilir diyor . İncinme olabilir diyor . Bı kuşun kırık ayağı için tedavi izledim kuş yan yatiyor kalkamiyor bile ama benim kuş ayakta durabiliyor muhtemelen inceldi diye düşünüyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşum bu şekilde duruyor internetten bakıyorum , dinlenme için yapıyor olabilir diyor . İncinme olabilir diyor . Bı kuşun kırık ayağı için tedavi izledim kuş yan yatiyor kalkamiyor bile ama benim kuş ayakta durabiliyor muhtemelen inceldi diye düşünüyorum

Parmağınızı kavrayabiliyor mu

emregl

Aktif Üye
Parmağınızı kavrayabiliyor mu
Merhabalar parmağıma ilk kez bugün çıktı (bana geleli 1 hafta oldu ) onda da tek ayak durdu ama yere basarken çift basabiliyor kafeste ızgarada yine çift duruyor sadece bu şekil yerlere tutundugunda ve tünege çıktığında tek ayak duruyor

Birde kuşumun öndeki tırnakları yok ondan dolayı da oluyor olabilirmi

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar parmağıma ilk kez bugün çıktı (bana geleli 1 hafta oldu ) onda da tek ayak durdu ama yere basarken çift basabiliyor kafeste ızgarada yine çift duruyor sadece bu şekil yerlere tutundugunda ve tünege çıktığında tek ayak duruyor

Birde kuşumun öndeki tırnakları yok ondan dolayı da oluyor olabilirmi
Tırnakları komple mi yok herhangi bir travma mı yoksa doğuştan mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayağa darbe almış olabilir gibi duruyor diğer ayağının rengi de garip sanki soyulmuş gibi daha net fotoğraf varsa atarsanız sevinirim yanlış bir şey önermek istemem

emregl

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şöyle yapın gece yatmadan önce kaldırdığı ayağına voltaren sürün minicik sonra hemen ışıkları kapatın yemesin 🙏

emregl

Aktif Üye
Şöyle yapın gece yatmadan önce kaldırdığı ayağına voltaren sürün minicik sonra hemen ışıkları kapatın yemesin 🙏
Parmağımi ve tünegi kavrayamiyor kırık olma ihtimali de bulunuyormu acaba ? Direk veterinere mi gotursem