• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bu hareketi neden yapıyor?

talha-00009

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
21 Eyl 2024
2 yaşında erkek kusumun boyle bi hareket sergiliyor (havalar birazcik soğuyor)
nedenini veya tedavisini söyler misiniz?
neşesi bi yerine geliyor bi gelmiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başlığı düzenledim 👍Sindirim sorunu yaşıyor. Grit kum ve probiyotik veriyor musunuz? Peçete üzerine yapmış dışkılar ekler misiniz

talha-00009

Yeni Üye
bu şekilde
ve kum,vitamin vs. kullanmiyorum ,kış geldiği için hafta içi bagişıklik sistemi guçlendirici alacagim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
bu şekilde
ve kum,vitamin vs. kullanmiyorum ,kış geldiği için hafta içi bagişıklik sistemi guçlendirici alacagim
Grit kum alın, entrobac probiyotik alın bağışıklık güçlendirir, dışkıları düzenler üç gün üst üste kullanın ☺ Bt amin forte mutlaka alın, kuşların vücudunda b vitamini depolanmaz sinir sistemi, tüy için çok gereklidir. Multivitamin olarak da gervit w alın, içinde 18 vitamin var. Petshoplar satmıyor ben de kuşlarıma bunları kullanıyorum ☺ Mamaist.comdan temin edebilirsiniz 🙏

talha-00009

Yeni Üye
Grit kum alın, entrobac probiyotik alın bağışıklık güçlendirir, dışkıları düzenler üç gün üst üste kullanın ☺ Bt amin forte mutlaka alın, kuşların vücudunda b vitamini depolanmaz sinir sistemi, tüy için çok gereklidir. Multivitamin olarak da gervit w alın, içinde 18 vitamin var. Petshoplar satmıyor ben de kuşlarıma bunları kullanıyorum ☺ Mamaist.comdan temin edebilirsiniz 🙏
Teşekkur ederim.

Üst Alt