- Hastalık Belirtileri
- merhaba kuşum sürekli kendini kaşıyordu bir ay önce felan başladı .veterinere götürdüm ense damlası yaptı . bit olabilceğini söyledi . aradan bir kaç hafta geçti kuşum şiddetli kaşınmaya devam ediyordu bit olmadığına emin oldum tekrar veterinere götürdüm ense damlası yaptı strese girmiştir dedi elime saçma sapan krem ve sprey verdi üstelik dört bintl ödeme yaptım hiç anlamamış meğersem . kremleri kullandım bugün kuşumun boynunu bu şekilde gördüm ne yapacağımı bilmiyorum çok tedirgiin oldum . boyunluk almıştım taktırmadı . hastalığı nedir ne yapmam gerekiyor yarın yeni bir veterinere gideceğim . ondan önce buradki bilgili arkadaşlara sormak istedim.cevaplarsanız çok sevinirim
- Hastalık Belirti Tarihi
- 1 Ocak 2025
- Kullanılan İlaç
- veterinerin verdiği sprey ve krem
merhaba kuşum sürekli kendini kaşıyordu bir ay önce felan başladı .veterinere götürdüm ense damlası yaptı . bit olabilceğini söyledi . aradan bir kaç hafta geçti kuşum şiddetli kaşınmaya devam ediyordu bit olmadığına emin oldum tekrar veterinere götürdüm ense damlası yaptı strese girmiştir dedi elime saçma sapan krem ve sprey verdi üstelik dört bintl ödeme yaptım hiç anlamamış meğersem . kremleri kullandım bugün kuşumun boynunu bu şekilde gördüm ne yapacağımı bilmiyorum çok tedirgiin oldum . boyunluk almıştım taktırmadı . hastalığı nedir ne yapmam gerekiyor yarın yeni bir veterinere gideceğim . ondan önce buradki bilgili arkadaşlara sormak istedim.cevaplarsanız çok sevinirim