Merhabalar aktif kanama varsa acil kanamayı durdurmanız gerekiyor evde mısır nişastası varsa yoksada buğday unu ile kanamanın üstüne tampon yapın forumda bilgili abiler ablalar çevrimiçi olduklarında çok daha iyi yönlendireceklerdir
Merhabalar aktif kanama varsa acil kanamayı durdurmanız gerekiyor evde mısır unu varsa mısır unuyla kanamanın üstüne tampon yapın forumda bilgili abiler ablalar çevrimiçi olduklarında çok daha iyi yönlendireceklerdir
Ya ben evde değilim şehir dışına çıktım daha birgün olmadan bu hale gelmiş evdekiler fark etmiş şuan kanaması yok öyle diyorlar alt o kısımda biraz kan varmış
Ya ben evde değilim şehir dışına çıktım daha birgün olmadan bu hale gelmiş evdekiler fark etmiş şuan kanaması yok öyle diyorlar alt o kısımda biraz kan varmış
Mısır nişastasıyla kanamayı durdurun. Derin girdiyse veterinere gitmesi lazım acil. Boyun kısmı zaten acillik şah damarına bile gelebilir. Acil vakit kaybetmeden veterinere gidin. O un kanamayı durdurmak için. Nişasta yoksa da pamuk peçete bir şeyle durdurun kanları çok az zaten.
Mısır nişastasıyla kanamayı durdurun. Derin girdiyse veterinere gitmesi lazım acil. Boyun kısmı zaten acillik şah damarına bile gelebilir. Acil vakit kaybetmeden veterinere gidin. O un kanamayı durdurmak için.
Genel olarak aktif kanamalarda bu yöntemi önerirler bende uyguladım daha önce defalarca papağınımızda gaga kırılması mubişlerimde tırnak kanaması ayak yarası için kullandım
Garfield Veteriner Kliniği | Diyarbakır
Vatsilla Pet Veteriner Kliniği
Boncuk Pet Hayvan Hastanesi - Diyarbakır bir ilçeye bağlı kalıp gitmemezlik yapmayın. Çok kan kaybetmesin yara derinse ona göre önlem alır. Bence kanatlı uzmana gidin bazı veterinerler bilmeyip yanlış tedavi yapıp iltihaplandırabilir yarayı.
Boncuk Pet Hayvan Hastanesi - Diyarbakır bir ilçeye bağlı kalıp gitmemezlik yapmayın. Çok kan kaybetmesin yara derinse ona göre önlem alır. Bence kanatlı uzmana gidin bazı veterinerler bilmeyip yanlış tedavi yapıp iltihaplandırabilir yarayı.
Kanaması yok diyorlar ama işte o şekilde bir yara açılmış bir tane uzaktan ilaç yazan bir veteriner var ona yazdim bunu yazdi Merhaba, geçmiş olsun.
Eczaneden crystalin alın orayı temizleyin mikrop kapmasın, kuruduktan sonra hametan fito sürün, vitamin ile de destekleyin
Evdekiler çıkamaz mı? O zaman peçeteyle ya da pamukla kanama varsa durdursunlar. Kuşun sakinleşmesi için kafasını sevebilirler çok yarayla uğraşmasınlar. Siz veya eşiniz gelene kadar gözetimde olsunlar. Eczaneden dediği şeyleri alabilir evet. Rif de alabilirsiniz. Ağrısını hafifletir biraz.
Kanaması yok diyorlar ama işte o şekilde bir yara açılmış bir tane uzaktan ilaç yazan bir veteriner var ona yazdim bunu yazdi Merhaba, geçmiş olsun.
Eczaneden crystalin alın orayı temizleyin mikrop kapmasın, kuruduktan sonra hametan fito sürün, vitamin ile de destekleyin
Merhaba durumu nasıl
Yem yiyor mu? Zar delinmiş büyük ihtimalle
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Hemen kabuk tutar
Un falan sürmeyin olmaz enfeksiyon kapabilir
Merhaba durumu nasıl
Yem yiyor mu? Zar delinmiş büyük ihtimalle
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Hemen kabuk tutar
Un falan sürmeyin olmaz enfeksiyon kapabilir