• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum boğazına bir şey takılmış gibi yapıyor

Bademkuşum

Yeni Üye
İyi günler. Kuşum 2 haftaya yakındır sanki boğazına bir şey takılmış gibi boynunu ileri geri oynatıyor. Bunun sonucunda da ağzına yemleri geliyor ve biraz da isal. Ağzında herhangi mukus ya da koku yok .Neşesi ve hareketliliği de yerinde. Farkettiğim diğer bir şey ise sanki yemeğini yerken ,daha uzun süre öğütmekle uğraşıyor. Probiyotik ve vitaminlerini eksik etmiyorum. Bir de muhabbet kuşum göğüs kemiği biraz ele geliyor ama keskin olup olmadığını tam anlayamıyorum. Kuruma ve kursak hastalığı belirtisi sayılır mı ? Ya da farklı bir şey olabilir mi sormak istedim.Teşekkür ederim.

Cekelal

Paylaşımcı
İyi günler. Kuşum 2 haftaya yakındır sanki boğazına bir şey takılmış gibi boynunu ileri geri oynatıyor. Bunun sonucunda da ağzına yemleri geliyor ve biraz da isal. Ağzında herhangi mukus ya da koku yok .Neşesi ve hareketliliği de yerinde. Farkettiğim diğer bir şey ise sanki yemeğini yerken ,daha uzun süre öğütmekle uğraşıyor. Probiyotik ve vitaminlerini eksik etmiyorum. Bir de muhabbet kuşum göğüs kemiği biraz ele geliyor ama keskin olup olmadığını tam anlayamıyorum. Kuruma ve kursak hastalığı belirtisi sayılır mı ? Ya da farklı bir şey olabilir mi sormak istedim.Teşekkür ederim.
Dışkı fotorafını, kuşunuzun öğürme videosunu (Upload Video Online - Free Video Hosting - Streamable adlı siteden) ve kullandığınız vitamin ilaçlarının fotorafını alabilir miyiz?

Bademkuşum

Yeni Üye

Not: (video 638 quality de açılıyor)

Kuşuma birkaç gündür aspur verdiğim için , dışkı koyu renkte olabilir. İlginiz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Grit kum var mı kafeste

Bademkuşum

Yeni Üye
evet bana da zayıf geliyor. mama ve farklı sebze meyveler yedirmeye çalışsam da sadece belli başlı şeyleri yiyor. Dediğiniz gibi kızıl darı miktarını arttırıp, yulaf vermeye başlayacağım. Çok teşekkür ederim. Herhangi bir ilaç kullanmam gerekir mi sizce? Önlem olarak aylık mikostatin gibi , suyuna seyreltip versem?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
evet bana da zayıf geliyor. mama ve farklı sebze meyveler yedirmeye çalışsam da sadece belli başlı şeyleri yiyor. Dediğiniz gibi kızıl darı miktarını arttırıp, yulaf vermeye başlayacağım. Çok teşekkür ederim. Herhangi bir ilaç kullanmam gerekir mi sizce? Önlem olarak aylık mikostatin gibi , suyuna seyreltip versem?
Bt amin forte verebilirsiniz kas tüy ve kemik gelişimini destekler
Entrobac varsa probiyotikir verin,

Gervit-w 5 damla yarım suluğa
BtAmin forte 8 damla yarım suluğa
Entrobac mercimek tanesi kadar

İlaç vermeyin bağırsak florasını bozar ve ishal yapar
Takviyeler ve yemi kilo aldıracaktır
El besleme yapma şansınız varsa kursaktan besleyipte çabuk kilo aldırabilirsiniz

Bademkuşum

Yeni Üye
dediğiniz vitamin ve probiyotikleri kullanıyordum bende. Takviye ve yemine dikkat edeceğim dediğiniz gibi. Bilgilendirme için ve zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Üst Alt