• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bitmiş şerbetli tatlı tabağına indi

lilav

Yeni Üye
Kabak tatlısı vardı bitmiş çeyrek yarım santim arası da şerbet kalmıştı dibinde uçarken yolunu şaşırdı gitti mutfağa tabağın içine kondu, sadece ayağı ile kuyruğuna bulaştı mutfağa doğru gittiğini görünce arkasından koştum inince aldım onu hemen elimde tuttum ayağına kuyruğuna erişmesine izin vermedim anneme tabaktan ılık su koydurdum kuyruğunu ayağını temizledim ayağına kuyruğuna baktım da yapışkan yer yok gibi, gagasının değmediğinden de eminim kontrol ettim ısırma izi var mı diye yok elimi de ısırttırdım kendisine gagasının içinde de yapışkanlık hissi yok başka yapabileceğim bir şey var mı
Şu an neşeli şarkı söylüyor kurudu da isterseniz fotoğraf da atarım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Isırmış olsada hemen zarar vereceğini sanmıyorum. Evet şekerli şeyler yasak ama süreklilik arzederse tehlikeli. Bir anlık bir durum birşey olmaz diye düşünüyorum. Tadına baktıysada afiyet olsun bende çok severim kabak tatlısını bakmasınmı tadına yaniii🤣

lilav

Yeni Üye
Isırmış olsada hemen zarar vereceğini sanmıyorum. Evet şekerli şeyler yasak ama süreklilik arzederse tehlikeli. Bir anlık bir durum birşey olmaz diye düşünüyorum. Tadına baktıysada afiyet olsun bende çok severim kabak tatlısını bakmasınmı tadına yaniii🤣
Tamamdır teşekkürler 🙏🙏🙏 iyi içim rahatladı, yediyse de afiyet olsun artık o zaman

Üst Alt