• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kuşum bitkileri yedi dışkı sorunu var

Menekşeckrr

Yeni Üye
Merhaba kuşum evdeki kılıç çiçeği ve antoryum çiçeği yapraklarını yedi enerjisinde keyfinde sıkıntı yok hala neşeli ve hareketli ama dışkısı artık kokuyor ve sulu şekilde yapıyor normalde de biraz sulu yapardı ama bu durum arttı 2 haftadır bu şekilde ve çok su içmeye başladı hiç bir şey vermedim toparlamasini bekledim düzelme yok kırklareli vize deyim veteriner kanatlı uzman arıyorum bulamıyorum yardımcı olur musunuz yonlendirebileceginiz biri varsa oraya da götürebilirim

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba geçmiş olsun dışkıları takip etmelisiniz ayrıca takviye olarak ne veriyorsunuz ?

Menekşeckrr

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun dışkıları takip etmelisiniz ayrıca takviye olarak ne veriyorsunuz ?
Teşekkür ederim gerwit entrobac b vitamini var elimde ama bu süreçte vermek doğru mu bilemedigim için vermedim kızıl dari veriyorum arada o kadar, dışkılar da her gün bu şekilde oluyor sulu kısmı biraz azaldı sadece, her gün değiştiriyorum altını fotoğraftaki bir günlük dışkısı

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bugun temiz su verin ignesiz şırınga ile kursaga su verebilirsiniz ancak rutin gervit entrobac vermeniz şart

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Suyunu hep tazeliyorum gerwit entrobac vermeye devam edeyim mi zararı olmaz değil mi birde düzelmesi için ekstra ilaç almam gerekiyor mu
Düzenli verin takviyeleri tabanı temizleyin yarın temiz dışkı örnegini bu konu altına paylaşın lütfen

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Birde şu içmesinde hiç sıkıntı yok sulugu yarıya indirecek şekilde kendi içiyor hep
Siz bugun entrobac verin yarın temiz su ile beraber temiz tabana yapılmış dışkıyıda ekleyin konuya hastalıkta bazı kriterler vardır neşesi yemesi içmesi ve vucut hali yiyip içiyor enerjisi yerinde ve kabarıp durmuyorsa iyidir

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
entrobac tozunun resmini atarmısınız ?

Menekşeckrr

Yeni Üye
Siz bugun entrobac verin yarın temiz su ile beraber temiz tabana yapılmış dışkıyıda ekleyin konuya hastalıkta bazı kriterler vardır neşesi yemesi içmesi ve vucut hali yiyip içiyor enerjisi yerinde ve kabarıp durmuyorsa iyidir
Evet evet keyifli yerinde her şey normal sadece dışkı korkutuyor beni kokulu sulu ve değişken.

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
topaklanmış mı ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hayır o ürün malesef bozulmuş topaklanması demek nem almış demektir kesinlikle kullanmayın

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Aa bunu bilmiyordum tekrar temin edeyim peki diğer vitaminlerin bozulup bozulmadigini nasıl anlayabilirim sıvı olanları.
onu pek anlayamazsınız size mantıgını anlatayım satıcı bunlardan 1 litre alıyor ufak bidonlara ayırıyor o gün zaman işliyor 6 ay içinde kullanılmalı üstünde yazan tarih geçersiz satıcının kutulara böldügü tarih esastır ürünleri cam şişede alın