• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum bir defa tüylerini yoldu bir daha yapar mı?

Tuğçeallay

Yeni Üye
Annemle sürekli korku içindeyiz. İlk yolduğu zaman bayağı kan götürüyordu sonra şuanda iyileşti ama hayvan ne zaman tüylerini düzeltse korkuyoruz. Bir daha yapar mı?

Öncelikle uzman değilim fakat uzun süre kuş bakmış biriyim düşüncem bu yönde;bunu öğrenmek için önce nedenini bilmelisiniz,mesela stres kaynaklı ise B vitamini öneririm,yolmamışta olabilir tüy dökümü sonrası kanlı tüy kökü çıkabiliyor

Tuğçeallay

Yeni Üye
Öncelikle uzman değilim fakat uzun süre kuş bakmış biriyim düşüncem bu yönde;bunu öğrenmek için önce nedenini bilmelisiniz,mesela stres kaynaklı ise B vitamini öneririm,yolmamışta olabilir tüy dökümü sonrası kanlı tüy kökü çıkabiliyor
Merhabalar kanlı tüy çıktı ve tekrar onu da yoldu kafayı yemek üzereyim bu kanlı açı verici tüy çıkma olayından nasıl kurtulabiliriz

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmis Olsun.Evladinizda Mantar Olabilir mi Kontrol Ettiniz mi ? Benim Oğlum da Kanadını Kanatmişti Mantarmis Bende Geç Anlamamıştım.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dış parazit olabilir. Ense damlası yaptırın ama kuşlar için olanlardan.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Mantarda Tüyler Solgun Olur. Deride Mantar Olduğu İçin Çıkan Tüyler Sağlıksız Olur. Bir Bakın İsterseniz Böyle Bir Durum Var mı Yavrunuzda.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sanmıyorum her gün tüylerini severim kafasına bakarım ince ince deri dibine kadar incelerim bit tarzı bir şey yoktu
Merhaba, parazitler kanat altına, tüy köklerine yerleşir, gözle görwmeyebilirsiniz, dış parazit damlası uygulayın, btAmin forte takviyesi yapın

Üst Alt