• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! kuşum bi anda halsizleşti

Marda5406

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
halsizlik,karin sisligi,yalpalayarak yurume
5.5-6 yaşında dişi muhabbet kuşum var daha düne kadar bariz biseyi yoktu ams bugun kafesi actigimda sarhos gibi yalpalayarak yurudu koltugun ustune koyduk arkasinda dustu perdeye tutundu iyi ki biz tuttuk kafesine geri koyduk suan yem uzattim 1 2 tane yedi sadece elma verdik yemedi biraz su içti. 1 ay once karnı şiş gibi gelmisti aldigimiz yere goturduk tuy degisim doneminde dedi sprey aldik onu sıkın dedi sıkıyoduk haftada 1 ama şişlik şuan yeniden dikkatimi çekti kuş aşırı halsiz kendini konyrol rdemiyor gibi gozukuyor kanatlari salık hareket ederken kendini durduramıyor gibi ve arada ötüyor sadece o aldigimiz adamı aradık fotograf video istedi onlari da eklerim buraya sislikte anormal bisey yok kusun kendi dogasi gibi gozukuyo dedi veterinere goturebilirsiniz dedi baska bisey demedi ne yapabilirim acil yardim edin

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
5.5-6 yaşında dişi muhabbet kuşum var daha düne kadar bariz biseyi yoktu ams bugun kafesi actigimda sarhos gibi yalpalayarak yurudu koltugun ustune koyduk arkasinda dustu perdeye tutundu iyi ki biz tuttuk kafesine geri koyduk suan yem uzattim 1 2 tane yedi sadece elma verdik yemedi biraz su içti. 1 ay once karnı şiş gibi gelmisti aldigimiz yere goturduk tuy degisim doneminde dedi sprey aldik onu sıkın dedi sıkıyoduk haftada 1 ama şişlik şuan yeniden dikkatimi çekti kuş aşırı halsiz kendini konyrol rdemiyor gibi gozukuyor kanatlari salık hareket ederken kendini durduramıyor gibi ve arada ötüyor sadece o aldigimiz adamı aradık fotograf video istedi onlari da eklerim buraya sislikte anormal bisey yok kusun kendi dogasi gibi gozukuyo dedi veterinere goturebilirsiniz dedi baska bisey demedi ne yapabilirim acil yardim edin
Merhaba büyük ihtimalle gebe yumurtası var
Kuşunuz dişi ve kızgınlıkta karnının altını popoyu kontrol edin lütfen sertlik var mı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurta sıkışması ihtimali de var, kontrol edin cevap yazın ağzına 1 damla sıvıyağ damlatın, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

Marda5406

Yeni Üye
şuan ballı yem yemeye başladı normal yem uzatıyorum yanaşmıyor ama bunu kendi isteğiyle yiyor hemen popo tarafini aticam 1 dakikaya ayakta durmakta zorlaniyor tunekten dusucek gibi dengesini zor sagliyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tünekte yandan fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Sıvıyağ içirin 1/2 damla
Popoyu kontrol edin fındık kadar sertlik olur içerde, iki parmağınızla sağ sol karından hafif bastırın kontrol edin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
şuan ballı yem yemeye başladı normal yem uzatıyorum yanaşmıyor ama bunu kendi isteğiyle yiyor hemen popo tarafini aticam 1 dakikaya ayakta durmakta zorlaniyor tunekten dusucek gibi dengesini zor sagliyor
Ballı yem zararlıdır, evde yaparsanız mükemmel, petshoptan alınan zararlıdır vermeyin birdaha

Marda5406

Yeni Üye
rontgen ile kiriklar vs. gozukmuyor mu kuş bir yerden düşmedi ama

Üst Alt