• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum benden uzaklaştı 🥲🥲

limonvezeytin

Aktif Üye
Herkese merhaba erkek kuşumla yaklaşık 1 yıldır beraberiz yanına eş gelmeden önce beni 1 dakika yalnız bırakmazdı.Uyurken tepemde,yemek yerken tabağımda kısacası sürekli beraberdik.Bir de "koşkoş" diye oyun oynardık elimi kovalardı dakikalarca koştururdu elimin peşinde şimdi bırakın koşturmayı keyfi nasıl isterse öyle davranıyor benden kaçıyor resmen🥲 Davranışlarının değişimi eşle bir mi yoksa geçen ay veterinere gitmemiz gerekti ve 4 gün kadar şırıngayla ilaç içirdim.O süreçte benden kaçmaya başladı acaba ilaç zamanından mı bu kadar huyu değişti ve bir daha eskisi gibi olamaz mıyız😔

Son düzenleme:

Xscarlet

Aktif Üye
Erkek kuşumla yaklaşık 1 yıldır beraberiz yanına eş gelmeden önce beni 1 dakika yalnız bırakmazdı.Uyurken tepemde,yemek yerken tabağımda kısacası sürekli beraberdik.Bir de "koşkoş" diye oyun oynardık elimi kovalardı dakikalarca koştururdu elimin peşinde şimdi bırakın koşturmayı keyfi nasıl isterse öyle davranıyor benden kaçıyor resmen🥲 Davranışlarının değişimi eşle bir mi yoksa geçen ay veterinere gitmemiz gerekti ve 4 gün kadar şırıngayla ilaç içirdim.O süreçte benden kaçmaya başladı acaba ilaç zamanından mı bu kadar huyu değişti ve bir daha eskisi gibi olamaz mıyız😔
eşine ilgi gösteriyorsa ondan dolayıdır ama eşinede ilgi göstermiyorsa stres yada korkmuş olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Erkek kuşumla yaklaşık 1 yıldır beraberiz yanına eş gelmeden önce beni 1 dakika yalnız bırakmazdı.Uyurken tepemde,yemek yerken tabağımda kısacası sürekli beraberdik.Bir de "koşkoş" diye oyun oynardık elimi kovalardı dakikalarca koştururdu elimin peşinde şimdi bırakın koşturmayı keyfi nasıl isterse öyle davranıyor benden kaçıyor resmen🥲 Davranışlarının değişimi eşle bir mi yoksa geçen ay veterinere gitmemiz gerekti ve 4 gün kadar şırıngayla ilaç içirdim.O süreçte benden kaçmaya başladı acaba ilaç zamanından mı bu kadar huyu değişti ve bir daha eskisi gibi olamaz mıyız😔
Merhaba tabiki çok daha mutlu olursunuz, biraz güven kaybı olmuş, yaşadığı stres, tedirginik ve sağlık problemi olmuş, en sevdiği arkadaşına küsmüş🥰gönül alma işi sizde🤲🥰

Xscarlet

Aktif Üye
ikiside kızgınlıkta erkek 1 yaş felan daha büyük duruyor aslında eş tutmaları gerek ayrı kafesin varsa ikisini ayır
1 hafta sonra birleştir daha kolay eş tutarlar

limonvezeytin

Aktif Üye
ikiside kızgınlıkta erkek 1 yaş felan daha büyük duruyor aslında eş tutmaları gerek ayrı kafesin varsa ikisini ayır
1 hafta sonra birleştir daha kolay eş tutarlar
Gün boyu beraberler kafeslerini de sadece geceleri kapatıyorum.Her şeyi birlikte yapıyorlar.Dişi olan arada ısırıp kavga ediyor ama sonra birlikte takılmaya devam ediyorlar