• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Banyoluğa Girmiyor

Sean Kingston

Aktif Üye
Ona çok güzel geniş banyoluk almıştım ama girmiyor. Spreyle banyo yapıyordu ama bu sefer spray sıkınca kaçtı ben de ısrarcı olmadım. Şu an banyoluğunu taktım ancak nasıl girer fikrim yok.

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Ona çok güzel geniş banyoluk almıştım ama girmiyor. Spreyle banyo yapıyordu ama bu sefer spray sıkınca kaçtı ben de ısrarcı olmadım. Şu an banyoluğunu taktım ancak nasıl girer fikrim yok.
İçine biraz maydonoz marul koyabilirsiniz ilgisini çeker yemek için oraya gider biraz da güneşe doğru koyarsanız içgüdüsel olarak yıkanacağını düşünüyorum havalar zaten sıcak

zynpp.

Paylaşımcı
Benim kuşlarım da girmiyor.Suyun içine yeşillik falan atıyorum yeşillikleri alıp dışarıda yiyorlar.🤣🤣Bir tek akan su olunca dikkatlerini çektiğimi farkkettim suyu tepeden döktüğümüz de bir süre sonra gelip suyun altına girmek istiyorlar.

Sean Kingston

Aktif Üye
Benim kuşlarım da girmiyor.Suyun içine yeşillik falan atıyorum yeşillikleri alıp dışarıda yiyorlar.🤣🤣Bir tek akan su olunca dikkatlerini çektiğimi farkkettim suyu tepeden döktüğümüz de bir süre sonra gelip suyun altına girmek istiyorlar.
Bu taktiği deneyebilirim. Şu an papağanıma spreyle banyo yaptırdım ama göğüs kısmına hiç su gelmemiş.

Sizce sadece kanat ve üst bölgesinin yıkanması da yeterli midir?