• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ayakta duramıyor, çok halsiz titriyor

mavikasabaliev

Yeni Üye
Merhaba, kuşum ayakta duramıyor titriyor. Cok yüksek sesle uzun süre ötüyor sanki canı yanıyormuş gibi. Kaşınmak istiyor dengesini saglayamayinca da çıldırmış gibi hareket ediyor. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin.

cimennnn

Tutkulu
Video çekerseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Buluttt

Aktif Üye
Dışkı resmini beyaz peçete üzerinde atabilir misiniz? Video atmak isterseniz videoyu streamable üzerinden çekip atabilirsiniz.Yem yiyor mu şu içiyormu ona dikkat edip bize bilgi verin 🙏

mavikasabaliev

Yeni Üye
Dışkı resmini beyaz peçete üzerinde atabilir misiniz? Video atmak isterseniz videoyu streamable üzerinden çekip atabilirsiniz.Yem yiyor mu şu içiyormu ona dikkat edip bize bilgi verin 🙏
Akşam çok neşeliydi durup dururken oldu, yem yiyip su içiyor şuan daha iyi ama önceden de böyle olmuştu kendi kendine düzelmişti. Sürekli tekrarlar diye korkuyorum. Video yükleniyor biraz yavaş ama dediğiniz şekilde atmaya çalışacağım.

Buluttt

Aktif Üye
Akşam çok neşeliydi durup dururken oldu, yem yiyip su içiyor şuan daha iyi ama önceden de böyle olmuştu kendi kendine düzelmişti. Sürekli tekrarlar diye korkuyorum. Video yükleniyor biraz yavaş ama dediğiniz şekilde atmaya çalışacağım.
Siz bilgileri atın bilgili kişiler yazacaktır veterinere götürmeniz daha iyi olur.

Üst Alt