• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ayaklarını sürekli yere vuruyor

Aerox22

Yeni Üye
Herkese merhaba. Kuşum ayaklarını nedense sertçe yere vuruyor 3-4 gündür.
bu videodaki gibi. Bunu akşamları çok daha yoğun ve hızlı şekile yapıyor, tak tak diye ses geliyor kafesinden. Sebebi ne olabilir niye ayaklarını yere vurup duruyor kuşum? Yardımcı olursanız sevinirim.

cimennnn

Tutkulu
Ayak altlarını bir kontrol edin yara kızarık gibi birsey mevcut mu? Varsa ağrı yaptığı için vuruyor olabilir.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kesin bir bilgim olmamakla birlikte oyun olarak yapiyor olabilir veya ayak altinda yara, soyulma, kuruma tarzi seyler olabilir. Kusunuzda dis parazit uygulamasi var mi? Eger yoksa enseden dis parazit damlasi uygulayip gözlemleyebilirsiniz, belki de kasintidan yapiyordur.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kesin bir bilgim olmamakla birlikte oyun olarak yapiyor olabilir veya ayak altinda yara, soyulma, kuruma tarzi seyler olabilir. Kusunuzda dis parazit uygulamasi var mi? Eger yoksa enseden dis parazit damlasi uygulayip gözlemleyebilirsiniz, belki de kasintidan yapiyordur.
Ayaktan değilde kanat altında sıkıntı var gibi geldi. @Dino ya katılıyorum dış parazit canını acıtıyor olabilir. Tepki olarak ta kanatı oynatırken ayağı hareket ediyor muhtemelen yine de hocalarım daha iyi bilgi verir🤗🦜

Aerox22

Yeni Üye
Hayır yok, ayaklarının altını kontrol edeceğim. Neden yaptığını bilmiyorum ama bazen sürekli sürekli yapıyor ve gün boyu durmuyor. Oyun olarak yaptığını sanmıyorum 3. Yıla girdik ilk kez böyle yapıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hayır yok, ayaklarının altını kontrol edeceğim. Neden yaptığını bilmiyorum ama bazen sürekli sürekli yapıyor ve gün boyu durmuyor. Oyun olarak yaptığını sanmıyorum 3. Yıla girdik ilk kez böyle yapıyor.
Merhaba sizde yağ oranı düşük besleyin lütfen (toe Tapping) araştırın lütfen olabilir🤗🦜

Üst Alt