• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum Ayaklarını Kilitliyor

büsraa0

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba benim kuşum 1 ay kadar önce enfeksiyon geçirdi veterinere götürdüm ve ilaç kullandık geçti. Fakat hastalıktan sonra garip huyları oluştu uykusundan uyanıyor kendini sağa sola çarpıyor afalliyor kendini yere atiyor ayaklarını kilitliyor. Birkaç gündür yapmıyordu fakat bugün tekrar yaptı veterinere götürdük veteriner hastalıktan sonra alışkanlık edindiğini söyledi kendi kendine unutur mu ne yapabilirim ben bu kuş için??

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba acaba o yaptığı hareketi görebilir miyiz video ekler misiniz 👍evde verdiğiniz herhangi bir gıda var mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Peki verdiğiniz yem ve takviyeleri resim olarak ekler misiniz bir görelim

büsraa0

Yeni Üye
Hocam böyle bir yem kullanıyoruz baska yem yemek istemiyor çünkü bir de veterinerimizin verdiği vitamin takviyesini suyuna damlatıyorum

büsraa0

Yeni Üye
verdiği vitaminin ismini bilmiyorum kendisi küçük bir şırınga ile verdi

büsraa0

Yeni Üye
Bu da en son bu hareketi yaptıktan sonraki haliydi suan iyi

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hastalıktan sonra alışkanlık derken gittiğiniz hekim kanatlı uzmanımıydı o anın videosunu yakalamanız çok iyi olur ek olarak kullandığınız rutin takviyeler varmı var ise nelerdir?

büsraa0

Yeni Üye
Hastalıktan sonra alışkanlık derken gittiğiniz hekim kanatlı uzmanımıydı o anın videosunu yakalamanız çok iyi olur ek olarak kullandığınız rutin takviyeler varmı var ise nelerdir?
psikolojik olarak yaptığını baska bir sıkıntısı olmadığını söyledi o an da dediğim gibi çekmeye çalısacağım insallah bir daha yapmaz ama. Kullandığım rutin takviye de veterinerin verdiği vitamin takviyesi.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
İnşallah olmaz ama olursa video eklersiniz siz yine de altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi de ekleyin lütfen aşağıda vermiş olduğum konuyu inceleyin lütfen profesyonel ürünlerdir ve rutin bir takvimde ömür boyunca kullanılması gereklidir mamaist.com dan bölünmüş olarak güvenle alabilirsiniz,

büsraa0

Yeni Üye
İnşallah olmaz ama olursa video eklersiniz siz yine de altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi de ekleyin lütfen aşağıda vermiş olduğum konuyu inceleyin lütfen profesyonel ürünlerdir ve rutin bir takvimde ömür boyunca kullanılması gereklidir mamaist.com dan bölünmüş olarak güvenle alabilirsiniz,

peki sorunu nasıl çözeceğim çünkü herhangi bir hastalık belirtisi. falan hiçbir sey yok oyun oynuyor rutin olarak yemini yiyor sadece bazen böyle yapıyor psikolojik olabilir mi eğer öyleyse de kendi kendine çözebilir mi ben elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum onunla

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
peki sorunu nasıl çözeceğim çünkü herhangi bir hastalık belirtisi. falan hiçbir sey yok oyun oynuyor rutin olarak yemini yiyor sadece bazen böyle yapıyor psikolojik olabilir mi eğer öyleyse de kendi kendine çözebilir mi ben elimden geldiği kadar ilgilenmeye çalışıyorum onunla
Veterineriniz kanatlı uzmanı bir hekim mi güveniyorsanız ve tekrarı olmazsa dediği gibi olabilir konu için arkadaşları etiketliyorum ancak video görmeden maalesef yorum yapmak çok zor @Demet bükay @Semiha S. @Burçak A.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet size papatya çayı önerdim 🙏 Ekstra olarak da ense damlası rutin de yapılır mutlaka yapın veya yaptırın 🙏

Üst Alt