• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ayağının üzerine basamıyor

cissyntbox

Yeni Üye
Herkese merhabalar,
Az önce kuşların kafesini açtığımda muhabbet kuşumun ayağını çektiğini üzerine basamadigini fark ettim. Hassasiyeti de var ondan bir sekilde travma oldugunu düşünüyorum. Veterinerimiz şehir dışında oldugu icin yarin bakabilirim dedi. Bu arada onu rahatlatmak için yapqbilecegim bir sey var mi?
Bir sure cabaladiktan sonra ayagini yanina çekebiliyor ama cani yanıyor belli, huysuz.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafeste tül var mıydı. Ve ayakta kızarıklık yara vs var mı. Parmağınızı yada tüneği kavrayabiliyor mu. Evet acısı ağrısı olduğu için ayağa içe çekiyor.

cissyntbox

Yeni Üye
Kafeste tül var mıydı. Ve ayakta kızarıklık yara vs var mı. Parmağınızı yada tüneği kavrayabiliyor mu. Evet acısı ağrısı olduğu için ayağa içe çekiyor.
Tul yok strec kullanıyoruz. Ya bazen gece kafesten çıkıp ucmaya çalışıyor, yine oyle bir sey yapip incitti mi diye düşünüyorum. Ayagi da kendi renginde, zaten morumsu bir tonda. Ona ek bir yaralanma ya da renk degisikligi gormedim, sadece dokundurmak istemiyor. Elimde dururken emaneten koydu gibi, duz zeminde daha rahat oluyor. Zaten kafeste de yerde oturuyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Anladım. O zaman zemine yumuşak bir şey serin. Yemini suyunu genel ihtiyaçlarını yanına koyun. Tüneğin biri normal yerinde dursun diğer tüneği daha aşağıya koyun. Evinizde herhangi bir ağrı kesici krem varsa sorunlu ayağa sürün ve hafifçe ovalayın. Dolgit olur volteren olur farketmez. Büyük ihtimalle incitti.

cissyntbox

Yeni Üye
Anladım. O zaman zemine yumuşak bir şey serin. Yemini suyunu genel ihtiyaçlarını yanına koyun. Tüneğin biri normal yerinde dursun diğer tüneği daha aşağıya koyun. Evinizde herhangi bir ağrı kesici krem varsa sorunlu ayağa sürün ve hafifçe ovalayın. Dolgit olur volteren olur farketmez. Büyük ihtimalle incitti.
Fastgel var onu sureyim, cok teşekkür ederim

Üst Alt