• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum ayağını basamıyor ?

Furkan82828282

Paylaşımcı

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Sanmıyorum kırık olduğunu. Kırık olsa Hiç Basamaz ve Ayağını Yukari Çeker Surekli. Yara Falan Yok Değil mi Ayağın Altında ? Kontrol Edin İsterseniz.

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba Geçmiş Olsun. Sanmıyorum kırık olduğunu. Kırık olsa Hiç Basamaz ve Ayağını Yukari Çeker Surekli. Yara Falan Yok Değil mi Ayağın Altında ? Kontrol Edin İsterseniz.
O ayağının üstüne ağırlık vermiyor tuneği kavramıyor
İşaretledigim yer sismi bana mı öyle geliyor bilemiyorum neresinde sorun çözemedim 😭

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ayağını bir yere mi taktı? Ele geliyorsa parmağınızla bir deneyin kavrıyor mu çünkü bana tüneği kavrıyor gibi geldi

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Biraz Şiş Gibi Ödemde Olabilir. Bir Darbe Aldıysa Sişmistir. Dinlensin Bol Bol. Takip Edin Bir Süre. Olmadı Bir Hekim Görebilir.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evinizde voltaren krem varsa sürün 🙏

zynpp.

Paylaşımcı
Maşallah böyle zıplıyorsa kırık değildir korkmayın 🙂
İnşallah değildir o kadar üzüldüm ki öyle görünce o ayağını yukarda tuttukca oturup ağladım.Cankuşu Kafese koydum diğer kuşum Babuş dışarıda onun yanına gitmek istiyor küsmüş gibi mazlum mazlum kafesten bana bakıyor içim gitti 😭

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İnşallah değildir o kadar üzüldüm ki öyle görünce o ayağını yukarda tuttukca oturup ağladım.Cankuşu Kafese koydum diğer kuşum Babuş dışarıda onun yanına gitmek istiyor küsmüş gibi mazlum mazlum kafesten bana bakıyor içim gitti 😭
Siz dolgit veya voltaren krem varsa mutlaka sürün 🙏

zynpp.

Paylaşımcı
Şuan baktım kuşum sol ayağının üstünde duruyor sağ ayağını yukarı çekmiş 🤣💃💃sanırım bu iyi bir şey değil mi sol ayağı basmiyordu

Üst Alt