• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşum ayağı kırıldı

darwin

Aktif Üye
gece dövüştükleri için ayırdım ama geç kalmışım sabah durum bu kuşlar acılarını saklar diye biliyorum hareket etmesin diye kutuya alırken hafiften ayağına dokundum ama ses etmedi morarmış ve ayağının altının rengi gitmiş kan dolaşımı da yok galiba bugün veteriner bulamadığım için mecburen hareketini kısıtlamak zorunda kaldım ayağına bişey sarmayı düşündüm ancak yanlış kaynarsa yaşamı boyunca benim yüzümden sakat kalacak diye yapamadım açıkçası

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bacağının Sabitlenmesi Gerekiyor. Bir Uzmana Gitmeniz Daha Doğru Olur. Çok Fazla Oynatmasın Ayağını. Kafes Dibinde Yer Yapabilirsiniz. Ama Röntgen Cekilmesi Gerekiyor ve Bandaj Yapılmalı. Ekstra D vitamini Kullanılabilir.

darwin

Aktif Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bacağının Sabitlenmesi Gerekiyor. Bir Uzmana Gitmeniz Daha Doğru Olur. Çok Fazla Oynatmasın Ayağını. Kafes Dibinde Yer Yapabilirsiniz. Ama Röntgen Cekilmesi Gerekiyor ve Bandaj Yapılmalı. Ekstra D vitamini Kullanılabilir.
bayram veteriner bulmak çok zor aracım da yok eziyet olur yarını beklemek zorundayım

darwin

Aktif Üye
ayağı hakkında düşüncelerim doğru mu net kırıkmı

darwin

Aktif Üye
ayağındaki o beyazlık renklendi çok beyaz değil normal rengine döndü

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
gece dövüştükleri için ayırdım ama geç kalmışım sabah durum bu kuşlar acılarını saklar diye biliyorum hareket etmesin diye kutuya alırken hafiften ayağına dokundum ama ses etmedi morarmış ve ayağının altının rengi gitmiş kan dolaşımı da yok galiba bugün veteriner bulamadığım için mecburen hareketini kısıtlamak zorunda kaldım ayağına bişey sarmayı düşündüm ancak yanlış kaynarsa yaşamı boyunca benim yüzümden sakat kalacak diye yapamadım açıkçası
Merhaba geçmiş olsun son durum nedir fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Hirudoid alın eczaneden travma oluşumunu engeller kan dolaşımını sağlar, ödem oluşumuna etki eder, ağrıyı alır, günde 2/3 defa sürün ve bastırmadan masaj yapın IMG_20260311_150158.jpg

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
ayağı hakkında düşüncelerim doğru mu net kırıkmı
Ayağı Aşağı doğru Sallanıyorsa Kırıktır. Morarma Bilekten Başlamış. Yarın Sabah Mutlaka Bir Uzmana Gidin.

Üst Alt