• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum atak geçirdi

ilker789

Yeni Üye
Merhaba, düne kadar iyi olan kuşum sabah aniden videodaki gibi atak geçirdi yaklaşık 20-25 dk sürdü sonrasında önce sesi düzeldi ondan sonra da hareketleri düzeldi. Kuş herhangi bir soğuk almadı sürekli oda sıcaklığındaki bir ortamda tuttum.

Kuşun yemesinde falan bir problem yok iştahla yiyor bu olaya kadar dışkısı çok iyidi bununla birlikte biraz sulu yaptı ama akşama doğru sulu yapması biraz daha düzeldi. Kuşa sürekli kolay yemesi için dal darı veriyorum onu da aspur ve normal yemle destekledim.

Kuşun suluğuna bugün probiyotik verdim. Yarın da b vitamini vermeyi düşünüyorum. Sizce neyi var neden böyle oldu ne yapmalıyım? Yardım lütfen

Doğacı

Eski Forumcu
Kuşun güncel halinin videosunu atar mısınız ? Ayrıca beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını görelim dışkı seyrine bakalım.

ilker789

Yeni Üye
Kuşun güncel halinin videosunu atar mısınız ? Ayrıca beyaz peçete üzerine yaptığı birikmiş dışkı fotoğrafını görelim dışkı seyrine bakalım.
Şu an kendine geldi tüneğine duruyor eskisi gibi artık. Ama niye öyle atak geçirdi ve geçirdiğinde sakinleştirmek dışında ne yapabilirim acaba? Düzenli probiyotik ve multivitamin veriyorum.