• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum astımmı?

Merhabamerhaba

Aktif Üye
İlk olarak Merhaba
Kuşum dün az birşey öksürüyordu multivitamin verdim ve herhalde geçer dedim 50 60 dakika önce ise kuşum arka arkaya çok fazla öksürdü elimi sesini duyunca hemen yanına koştum elimi yaklaştırdım bidaha aynı şekilde öksürdü daha sonra yorulmasın diye üzerini örtüp uyuması için bıraktım ve kusçuya gittim oda bana bu ilacı verdi bu ilaç astım ilacımı dedim evet dedi dükkanı kapattığı için çok aoramadım bilgi verirseniz teşekkürler
İlaç resimdeki

Ekli dosyalar

Merhabamerhaba

Aktif Üye
İlk olarak Merhaba
Kuşum dün az birşey öksürüyordu multivitamin verdim ve herhalde geçer dedim 50 60 dakika önce ise kuşum arka arkaya çok fazla öksürdü elimi sesini duyunca hemen yanına koştum elimi yaklaştırdım bidaha aynı şekilde öksürdü daha sonra yorulmasın diye üzerini örtüp uyuması için bıraktım ve kusçuya gittim oda bana bu ilacı verdi bu ilaç astım ilacımı dedim evet dedi dükkanı kapattığı için çok aoramadım bilgi verirseniz teşekkürler
İlaç resimdeki
Bilmeden vermeye koektuğum için vermedim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
C vitamini bu üzerinde zaten yazıyor.
İlk olarak Merhaba
İlaç resimdeki
Öncelikle geçmiş olsun
Evde kekik çayı yapın. Bir çay kaşığı kekik 200 ml su. Kaynatın, suluğu %50%50 su ve kekik çayı doldurun. Şimdi şiringa varsa 2-3 damla bu Sudan damlatın ağzına. Sonra nefes açıcı alın ve kanatlı uzmanı görse iyi olur

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Öncelikle geçmiş olsun
Evde kekik çayı yapın. Bir çay kaşığı kekik 200 ml su. Kaynatın, suluğu %50%50 su ve kekik çayı doldurun. Şimdi şiringa varsa 2-3 damla bu Sudan damlatın ağzına. Sonra nefes açıcı alın ve kanatlı uzmanı görse iyi olur
Öncelikle hemen cevap verdiğniz içn teşekkürler Şırıngam yok suyuna katsam sorun olurmu peki 2 3 damla

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şırıngam yok suyuna katsam sorun olurmu peki 2 3 damla
Size yazdım tam okumadınız sanırım☺suluğa yarı yarıya katın. Şiringa yoksa çay kaşığı ile verin lütfen. Yatarken suluğu çıkarın, Sabah suluğa koyun içer.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Peki çok teşekkür ederim
Yarım suluk kekik çayı yarım suluk su olacak☺🤗sabah sulukla verin. Şimdi çayı yapın ve bir fincanın yarısı su yarısı çay. Çay kaşığı ile zorda olsa ağzına verin. 2-3 kez. Sanırım açıklayıcı oldu☺🦜panik yapmayın lütfen 🤗👍

Merhabamerhaba

Aktif Üye
Yarım suluk kekik çayı yarım suluk su olacak☺🤗sabah sulukla verin. Şimdi çayı yapın ve bir fincanın yarısı su yarısı çay. Çay kaşığı ile zorda olsa ağzına verin. 2-3 kez. Sanırım açıklayıcı oldu☺🦜panik yapmayın lütfen 🤗👍
Tamam koydum ocağa oluyor şuan çok teşekkür ederim birde kusçunun verdiği şeyi kullanmalımıyım sizce

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam koydum ocağa oluyor şuan çok teşekkür ederim birde kusçunun verdiği şeyi kullanmalımıyım sizce
Hayır faydası olmaz. Kekiği normal de ayda 1-2 veriyoruz. Siz hasta olduğu için bu hafta 2-3 kere verin. Sulukta olmadı ağızdan verin günde 2-3 kaşık ve bu ürünü temin edin☺🤗mamaist.com dan alabilirsiniz

Ekli dosyalar

Üst Alt