• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum anormal derecede günlerdir sinirli

redamansy

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Çok asabi
Kuşum 5 aylık sultan papağanı erkek. Eskiden sevdiriyordu başını kaşıtmayı çok seviyordu elime uslu uslu geliyordu. Son 3 gündür elimi hep kanatacak derecede ısırıyor. Kafesine yem koymaya çalışırken bile koşarak gelip elimi ısırıyor. Keyfi yerinde ötüyor uçuyor ama Dün elimi çok kötü kanattı kafasını artık sevdirmiyor. Elime gelmiyor. Farklı bi uygulama yapmadım kuşuma. Her günkü gibi ne yapıyorsak onu yaptım. Ama birden böyle oldu ne yapabilirim

beyzi

Aktif Üye
Eş istediğinde böyle yapıyor benimkisi ama bilmiyorum 5 aylıkken isteyebiliyorlar mı 😅

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba benimde oğlum 5 aylık bugün evlenirsem yok demiycek. @Şehmus BAKIR hocamda şahit videosunu gördü🤗🤗 Ağzı mama kokuyor çapkın birde kız istiyor🤣🤣

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Siniri nasıl geçer peki
Sakince daldarı uzatın, ses tonunu çok sevecen yaklaşın. Birde tüğ değişimi varsa belki yakalamak isterken canı yanmıştır yeni çıkan tüğlere dokununca da hırçınlaşıyor, yavaş kaşıyınca benimki çok sakinleşiyor. Konuşun, ıslık çalın, video açın, ben yem seriyorum bezin üstüne ozaman yanıma geliyor, mutlu oluyor, en önemlisi sabredin.. 🤗

Son düzenleme: