• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum aniden öldü sebebi ne olabilir?

Nusa

Aktif Üye
Dün sesli nefes alıyordu ama yemesi içmesi normaldi uçuyordu bugün nefes alış verişi normaldi uçarak yanıma geldi yerlerde gezdi dolaştı ishal falan yoktu ama surekli ayni yerde kaldığını fark ettim belli bir süre kıpırdamadan durdu sonra elime aldım göğsüme yatirdım fark etti ki çok zor hareket ediyor başını bile tutamıyor bi panik veterinere götürmek için hazırlanırken aniden geriye doğru kasılıp öldü çok çok üzgünüm kahroluyorum daha iki aylıktı neden oldu bu çok kendimi suçluyorum erken davranamadım

Nusa

Aktif Üye
Evde sigara iciliyor olmasi yuzunden olabilir mi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Öncelikle başınız canınız sağolsun 😔 kendinizi suçlamak size faydası olmiycak onu geri de getirmiycektir 👍 sebebini bilemeyiz ama eski konulara baktım eğer aynı yavruysa o kuş yetersiz besleniyordu ki Belkide genetik veya kronik bir hastalığı vardır onu da bilemeyiz çünkü belirti vermiyor henüz çok küçük bebek diyoruz iyi olur diyoruz yeni gelmiş stres var diyoruz 😔 sizin bir suçunuz yok suçluluk duygusu duymayın bir başka can alıp kendinize ve başka bir hayvana bir şans daha veriniz ve bir daha da yanında sigara icirtmeyin 👍

Nusa

Aktif Üye
Ayni yavru hocam vallahi kahroldum sevgi dolu bir bebekti sesli nefes alisinin ustune dusup hemen goturseydim veterinere belki kurtulurdu ama gözlemleyim biraz dedim sebebi oldum resmen hayvanin 🥺 cevabiniz icin teşekkür ederim

Üst Alt