• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kuşum ağzından nefes alıyor

limonkus2626

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ağızdan nefes alma
yeni bir kuş sahiplenmiştim üstü çok kirliydi ve yıkanmıyordu internette fısfısı sevdiklerini görünce sıkayım dedim ama bilmeden hata yapmışım suratına yakından sıktım ve o günden beri ara ara ağzından nefes alıyor 1 aya yakın oldu hala böyle kendimi çok suçlu hissediyorum ne yapmalıyım

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun sprey yaptıktan sonra odanın ısısı kaç dereceydi biliyor musunuz Üşütmüş olabilir Şimdilik kekik şey yapabilirsiniz Eğer Tekrar ederse bir veteriner hekimden yardım alın

limonkus2626

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun sprey yaptıktan sonra odanın ısısı kaç dereceydi biliyor musunuz Üşütmüş olabilir Şimdilik kekik şey yapabilirsiniz Eğer Tekrar ederse bir veteriner hekimden yardım alın
sprey yaptığımda balkonda güneştelerdi güneşlendiriyordum ama bu olay olalı bir ay oldu çok teşekkürler veterinere götüreceğim kötülenirse iki kuşum da sürekli sıkıntı çekiyorlar genetik olarak sıkıntıları olduğu için öğrenci olarak veterinere çok zor para yetiştiriyorum maalesef para odaklı biri veteriner ama başka kuştan anlayan yok burada

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar yıkandıkları zaman veya sprey yaptığınız zaman hiçbir hava akımı olmaması lazım kışın genelde oda Derecesi en az 26 derece Yazın da serin bir ortamda olmamaları lazım yani duş aldığınız zaman kışın bile ortalama odanın sıcaklığını 28 dereceden aşağı düşürmeyin Ancak o şekilde Kuşlar kurur Ben üşüttüğünü düşünüyorum Balkonda hava akımı olduğu için hangi ildesiniz veteriner öneririm isterseniz. Şimdi soğuk bir ortamda bulundurmayın bir kekik çayı yapın ama bir aydır devam eden bir şey varsa antibiyotik kullanması gerekir bilginiz olsun.

Üst Alt