• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! KUŞUM AĞZINDAN BEYAZ BİR SIVI VE YEM ATTI

Akın Yıldız

Yeni Üye
Kuşum 2 yıldır benimle. Bugüne kadar böyle bir problemi yoktu. Bir iki hafta önce tek başına yumurtladı. Bu akşam sallandığını ve etrafa yemler attığını gördüm. Etrafına baktığımda beyaz bir sıvı da vardı. Neden oluyodur ve ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz? Kuşlar hakkında pek bilgim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum ve çok endişeliyim. Mantar olabileceği falan yazıyordu doğru mudur?

Bir de Gagasını ve kafasını kafesinin demirlerine sürtüyor. Normalde gagasını sürttüğü beyaz taş gibi şey bitmiş o yüzden olabilir mi sürtünmesi?

Lütfen beni bilgilendirin. Yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkürler.

Akın Yıldız

Yeni Üye
Fotoyu çekmeye çalışırım. Normalde yemini yiyor bazen ağzına alıp etrafa döküyor. Ama ilk defa dün akşam sallanarak etrafa yem döktüğünü gördüm. Bir de beyaz bir sıvı vardı. Suyunu yemini tazeledim. Daha akşam ki gibi yaptığını görmedim henüz. Kabama nedir? Onu bilmiyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

Akın Yıldız

Yeni Üye
Öyle yaptığını görmedim son zamanlarda. Elimden geldiğince düzgün çekmeye çalıştım. Umarım işinize yarar fotolar.

Akın Yıldız

Yeni Üye
Yemini Şımarık veya bazen de televole veriyorum. Son günlerde bir tane ballı kraker verdim. Kumu da bitmişti en yakın zamanda temin ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gerekli Cevaplar verilmiş bize de geçmiş olsun demek kalıyor.yeni fotolarını bekliyoruz

Üst Alt