• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum açık yeşil dışkı yapıyor

Zeyo_

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Açık yeşil dışkı yapma
Merhabalar, son zamanlarda fark ettim ki muhabbet kuşum açık yeşil dışkı yapmaya başaldı. Kafesinde sessiz sedasız, tüylerini kabartarak oturuyor. Sadece ben seslendiğimde tepki veriyor. Muhtemelen hastalık belirtisi, tedavisi nedir? Ekli dosyayı görüntüle 47375

AcemiCan

Aktif Üye
Bnm başlığada bakınız lütfen aynı durumu yaşıyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba verdiğiniz gıdaların resimleri ve kuşunuzun tünekte videosunu görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhabalar, son zamanlarda fark ettim ki muhabbet kuşum açık yeşil dışkı yapmaya başaldı. Kafesinde sessiz sedasız, tüylerini kabartarak oturuyor. Sadece ben seslendiğimde tepki veriyor. Muhtemelen hastalık belirtisi, tedavisi nedir? Ekli dosyayı görüntüle 47375
Bu kuşa antibiyotik tedavisi mi yapıldı? Ya da mantar ilacı gibi herhangi bir ilaç mı verdiniz?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Hayır şu ana kadar hiç ilaç takviyesi yapmadık. Aldığım günden beri sadece bir kere hasta oldu, ishal sorunuydu onu da doğal yollar ile çözmüştük.
Peki insan gıdalarından yer mi? Sebze, meyve vs. Dışkı olması gereken görünümde değil. Biraz biraz pankreas sorunu başlıyor gibi. Sorunun kaynağını saptamak lazım

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Evet. Kıvırcık, elma, kivi vb. Şu anda bile uzattığımda yemeğe çalışıyor
Bir süre sebze meyve vermeyelim. Sizin yemeklerinizden cips, tuzlu kuruyemişler vs yiyorsa kesinliklr vermeyelimç 3 gün entrobac probiyotik sonrası, 4.gün sade su içmişken dışkısını görelim

AcemiCan

Aktif Üye
Bir süre sebze meyve vermeyelim. Sizin yemeklerinizden cips, tuzlu kuruyemişler vs yiyorsa kesinliklr vermeyelimç 3 gün entrobac probiyotik sonrası, 4.gün sade su içmişken dışkısını görelim
Bn onu veriyorum 2. Gün oldu, 4.gün su daha sonraki gün gerwit W vitamin verecem ve dışkıyı akşam paylaşım yaparım

Zeyo_

Yeni Üye
Peki bu entrobac Probiyotik adlı ilaç normal zamanlarda tedbir olarak verilebilir mi? Yoksa yan etki falan mı yapar?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Peki bu entrobac Probiyotik adlı ilaç normal zamanlarda tedbir olarak verilebilir mi? Yoksa yan etki falan mı yapar?
Entrobac sindirimi düzelten, bağışıklığı güçlendiren faydalı bakteriler içerir. İlaç değildir. Yem premiksi, takviyedir. Yan etkisi olmaz. Zaten kuşları sağlıklı tutabilmek için devamlı farklı günlerde entrobac ve gerwit verilmesini öneriyoruz. Düzenli kullandığımız takviyelerdir. Ürünleriniz gelince nasıl kullanılacağını ve dozajı anlatırız

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Bn onu veriyorum 2. Gün oldu, 4.gün su daha sonraki gün gerwit W vitamin verecem ve dışkıyı akşam paylaşım yaparım
Lütfen kendi konunuz içinden yazınız. Bu şekilde başkasının konusu içinden yazdığınızda, olaylar, hastalıklar karışıyor

Zeyo_

Yeni Üye
Entrobac sindirimi düzelten, bağışıklığı güçlendiren faydalı bakteriler içerir. İlaç değildir. Yem premiksi, takviyedir. Yan etkisi olmaz. Zaten kuşları sağlıklı tutabilmek için devamlı farklı günlerde entrobac ve gerwit verilmesini öneriyoruz. Düzenli kullandığımız takviyelerdir. Ürünleriniz gelince nasıl kullanılacağını ve dozajı anlatırız
Pet Shoplarda bulunur mu?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Pet Shoplarda bulunur mu?
Hayır. Profesyonel ürünler olduğu için petshoplarda bulunmaz. Ama mamaist sitesinden bölünmüş olarak alabilirsiniz. Almışken gerwit de alalım. Entobac ve gerwit 2 temel takviyedir. Bir.de grit.kum da devamlı bulunsun kafeste

Zeyo_

Yeni Üye
Merhabalar, ürün elime şimdi ulaştı. Kuşumun dışkısı bir tık koyulaştı ama hala normalden biraz daha açık yeşil yapıyor. Bu tozu nasıl ve ne kadar kullanmalıyım? Ekli dosyayı görüntüle 47609

Üst Alt