• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Kuşum 2.5 hafta önce ciflesti ama yumurta yapmadi

Furkan82828282

Müdavim
Başlıkta belirttiğim gibi kuşum 3 hafta önceki cumartesi gun ciflesti yani yaklaşık 18 gün olmasına rağmen yumurta gelmedi henüz cenazemiz vardı ilgilenemedim kusta durgunluk falan yok benim bildiğim 10 en geç 15 günde gelmesi lazım yanlışım mi var sıkışma vs olduğunu düşünüyorum ama halsizlik yok

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba🌹 Her Çiftleşmede Yumurta Olması Beklenemez. Daha Sonra Olabilir. Yumurta Sikismasi Olsaydı Belirti Verirdi. Durgunluk Halsizlik Kusma ve Ikinma Olurdu. Videosunda Yumurta Var Gibi Durmuyor.

Furkan82828282

Müdavim
Merhaba🌹 Her Çiftleşmede Yumurta Olması Beklenemez. Daha Sonra Olabilir. Yumurta Sikismasi Olsaydı Belirti Verirdi. Durgunluk Halsizlik Kusma ve Ikinma Olurdu. Videosunda Yumurta Var Gibi Durmuyor.
Watch unnamed | Streamable
Abla su videoya birdaha bakar mısın bana var gibi geliyor çünkü kanat düşmüş kamburluk var ve kuyruk sekmesi var gibi yumurta sıkışması olmasın kuşuma zarar gelmesinde önceki video öncesinde kaçtı o yüzden video güzel çıkmamış yeni videoda daha net çektim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable
Abla su videoya birdaha bakar mısın bana var gibi geliyor çünkü kanat düşmüş kamburluk var ve kuyruk sekmesi var gibi yumurta sıkışması olmasın kuşuma zarar gelmesinde önceki video öncesinde kaçtı o yüzden video güzel çıkmamış yeni videoda daha net çektim
Ablacığım Ben emin olamadım. Eline alıp Poposunu Kontrol Eder misin? Yumurta Sikismasi Olmadığına Eminim. Yumurta Sikismasinin Belirtilerini Söyledim. 🙏

Furkan82828282

Müdavim
Ablacığım Ben emin olamadım. Eline alıp Poposunu Kontrol Eder misin? Yumurta Sikismasi Olmadığına Eminim. Yumurta Sikismasinin Belirtilerini Söyledim. 🙏
Tamam abla dün elime eldim poposuna baktım elimi ısırdığı için çok bakamadım ama elime bişey gelmedi birde diğer ablalarim abilerim bakarlarsa için rahat olsun @Demet bükay @Şehmus BAKIR

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamableable
Merhaba ablacığım gebe bugun yarın gelir yumurta, iyce kamburlaşmış kanatlar düşmüş, hatta bugün bile yumurtla olabilir
İlk Çiftleşmeden sonra 15/20 gün içinde yumurtlarlar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam abla şimdi mama yaptım verdim mama için hangi sebzeleri kullanmalıyım kızıştırici olmayan ne var havuç veriyordum ama havuç kızıştırici sanırım
Burdan bakıp salata yapabilirsin, havuç kızıştırır bu dönemde verme

Furkan82828282

Müdavim
Burdan bakıp salata yapabilirsin, havuç kızıştırır bu dönemde verme
Abla yumrutlamis inşallah kırmaz ve yatar çıkarır

Furkan82828282

Müdavim
Gözünüz aydın belliydi yumurta yapacağı, inşallah yatarsa sıkıntı olmaz 🤗🤲
Allah razı olsun abla inşallah yatar ama kirmayacak gibi duruyor normalde yumurta yaptımi takir tükür sesler geliyordu yuvadan yumurtayı yuvarliyordu muhtemelen, erkekte diside giriyor yuvaya kalamar tuketmiyordj kalamadı eski yerinden söküp en çok durdukları tünegin yanina koydum hemen erkek yedi dişiye kustu inşallah kirmazlar ve hayırlısıyla büyütülürler yavruları

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Allah razı olsun abla inşallah yatar ama kirmayacak gibi duruyor normalde yumurta yaptımi takir tükür sesler geliyordu yuvadan yumurtayı yuvarliyordu muhtemelen, erkekte diside giriyor yuvaya kalamar tuketmiyordj kalamadı eski yerinden söküp en çok durdukları tünegin yanina koydum hemen erkek yedi dişiye kustu inşallah kirmazlar ve hayırlısıyla büyütülürler yavruları
İnşAllah ablacım 🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla malesef yine delmis bugün yine yumurtladi bununda kirarsa ne yapmam lazım dişiyi mi değiştireceğim yoksa komple takımı mi değiştireceğim bu disiyide kim alır onuda bilmiyorumda😂
Huy edinmiş ise devam eder
Kuluçkaya yatmazsa daha uygun
Bazı dişiler kuluçkayı bilmiyor, stres yapıyor hatta sadece kuluçka döneminde yumurtaya yavruya zarar veriyor
Böyle dişiler kuluçkaya yatmamalıdır

Üst Alt