• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşu İçin Buhar Makinesi Kullanan Var Mı?

muhabbet2000

Paylaşımcı
Varsa görüşleriniz nelerdir? Termometrem bazen nemi 20'lerde falan gösteriyor. İdeal olan %40 ile 60 arası olduğunu duymuştum. Kışın kalorifer yanarken muhtemelen bu sorun daha görülür olacak havanın kuruması vs. Alayım mı dersiniz? Bir zararı olur mu? Görüşleriniz nelerdir?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Varsa görüşleriniz nelerdir? Termometrem bazen nemi 20'lerde falan gösteriyor. İdeal olan %40 ile 60 arası olduğunu duymuştum. Kışın kalorifer yanarken muhtemelen bu sorun daha görülür olacak havanın kuruması vs. Alayım mı dersiniz? Bir zararı olur mu? Görüşleriniz nelerdir?
Merhaba
Kuluçka döneminde kullanıyorum, ekstra kışın açıyorum, tavsiye ederim

Ali9027

Aktif Üye
Bende başta kullanmıyordum evdeki yöntemlerle yükseltmeye çalışıyordum ama aldıktan sonra farkı gördüm çok rahat nemi arttırabiliyorsunuz normalde de nem kuşların tüy sağlığı içinde iyi diye biliyorum

Üst Alt