• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarınıza hangi marka yem veriyorsunuz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
birşey de ben sormak istiyorum kuşunuz muhabbet kuşuysa kafes boyutu nedir? bu kafesinde boya var ve bugün kafesini kemirdigini gördüm galvaniz kaplama bir kafes alacağımda.
Pirinç kafes bizim ve sultan papağanı
Boyut galiba 60/40

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mavi haşhaş yediği zaman olumlu ya da olumsuz durumlarla karşılaştınız mı? Kuşu yağlandırıp kızıştırdığından bahsedilmiş hatta sersemleştirdiğinden.Kanatlı uzmanı tarafından tavsiye edilen bir ürün müdür bilmiyorum ama tavsiye ediliyorsa kararında ve dikkat ederek vermek gerek.
Sevgili Doğacı çay kaşığı ile 3-5 adet yedik. Şimdi yeme katıyorum tutam ile. Yağlanma olmamıştır çok az yedi🤗🦜👍

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Mavi haşhaş yediği zaman olumlu ya da olumsuz durumlarla karşılaştınız mı? Kuşu yağlandırıp kızıştırdığından bahsedilmiş hatta sersemleştirdiğinden.Kanatlı uzmanı tarafından tavsiye edilen bir ürün müdür bilmiyorum ama tavsiye ediliyorsa kararında ve dikkat ederek vermek gerek.
ben azar azar yemine katıp veriyordum yiyorduda ama ben çok severek yediklerini düşünmüyorum kullandığımda da zararını görmedim. benim kuşum perilla tohumunu çok seviyor onunda zararını gormedim

Üst Alt