• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşların yaşını öğrenebilirmiyim

Mert Kavak

Aktif Üye
Kuşlar yavru 3 ila 5 aylık arası diye tahmin ediyorum
Abi erkek olanin gözünde bembeyaz halka var resimden goremediniz tam net değil ama dişinin de yavaş yavaş çıkıyor dişi 5 aylık gibi geliyor erkek 8 aylık genede bir sorayım dedim

Semihzz123

Tutkulu
Abi erkek olanin gözünde bembeyaz halka var resimden goremediniz tam net değil ama dişinin de yavaş yavaş çıkıyor dişi 5 aylık gibi geliyor erkek 8 aylık genede bir sorayım dedim
Yanlışın var daha küçük kuşlar boyundan bile belli ediyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Başlığa şahıs ismi yazmayın arkadaşlar böylece herkesin yorumlarını alırsınız 👍 başlığı değiştiriyorum.. damızlık altı kuşlar en fazla 5 aylık

Bahar Y.

Müdavim
Şehmus abi yanılmaz pek, onun dediğine göre planlayın bence eş falan tutturacaksanız :)

Mert Kavak

Aktif Üye
Eş tuttuysa ayırmanın sebebi ney ?
dişi kuşum tüye girdi erkek çiftleşmek için zorluyor o da gagasiyla itiyor en azından tüy bitene kadar ayrı kalsınlar çiftleşme olunca hem tüy hem kuluçka zor geçiyor diye biliyorum kardeşim

Bahar Y.

Müdavim
En fazla 5 aylık demiş Şehmus abi, 5 aylıkken çiftleşme olur mu ki:unsure: olursa bile sakıncalı bence

Mert Kavak

Aktif Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim bir iki ayın öyle çok önemi yok kuşlar damızlık altı yani biraz sabır edersen dişi kizisinca o iş olur inşallah 😊 5 aylık değil 8 aylık desem için rahatlar mi😂👍

Mert Kavak

Aktif Üye
Kardeşim bir iki ayın öyle çok önemi yok kuşlar damızlık altı yani biraz sabır edersen dişi kizisinca o iş olur inşallah 😊 5 aylık değil 8 aylık desem için rahatlar mi😂👍
Abicim o zaman bunları ben ayirayim 1 ay falan hem dişi de kızışır birbirlerini de ozlerler çünkü şuan cok iyi anlaşıyorlar