• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşların çiftleşmeye uygunlar mı

Sami

Paylaşımcı
Bir çift muhabbet kuşum var erkek kuşumun dişiyle çiftleşmeye çalıştığını gördüm ama dişi kuş kızıyordu bir müddet sonra dişi erkekle çiftleşmeye çalışıyor o zamanda erkek bir şey yapmıyor bende daha vakitleri var diye düşünmüştüm ama bu son 1 ayda dişi kuşum kalamari bir günde bitirmeye başladı ve şu hafta ceresi koyu kahverengi oldu bir anda her şeyi kemiriyor fotoğraflarıni aticam kuşları alalı 5 ay oldu adamlarda da 2 ay falan kaldığını düşünüyorum.Disi kuşu zor çektim kafeste durmuyor ,ekrke tunekte geliyor onu yere atıyor sonra kafesin köşesine çıkıyor erkek geri çıkıyor tunege sonra geri geliyo onu atıyor sonra duruyor

FatihB.

Tutkulu
dişi kuş kızışmış gibi ceresi kahverengi olmuş

AlicanG

Paylaşımcı
Kuşlar genç daha acele etme kafeste yuvalık takılı olsun sen gerekli bakımları yap.Dişi kızışmış erkek hem acemi hem hazır değil imkanın varsa ayırma yöntemi uygula erkek kızıştığında zaten kafese bile kur yapacaktır.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Önce erkegi at asıl kafese yuvalıgı olan 1 hafta sonra dişiyi koy yanına mis

Sami

Paylaşımcı
Kuşlar genç daha acele etme kafeste yuvalık takılı olsun sen gerekli bakımları yap.Dişi kızışmış erkek hem acemi hem hazır değil imkanın varsa ayırma yöntemi uygula erkek kızıştığında zaten kafese bile kur yapacaktır.
Erkek kuş bazen her gördüğü şeye kur yapiyor Suluca,sonra kafesin teline atlıyor onu öpmeye çalışıyor göz bebeği minnacık oluyor o zaman

AlicanG

Paylaşımcı
Erkek kuş bazen her gördüğü şeye kur yapiyor Suluca,sonra kafesin teline atlıyor onu öpmeye çalışıyor göz bebeği minnacık oluyor o zaman
Dişi kuşun nazından usanmış kafese yürüyor demek :unsure: Bence ayırma imkanınız varsa şansınızı deneyin

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
şimdiye kadar yanyana ve çiftleşme olmamışsa ayırmada bir denenmesi lazım bence illa eş tutacak diye garanti yok eş değişikligi de bir seçenek

Üst Alt