• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşların bulunduğu odanın kapısı gece kapalı durabilir mi

Wresyu

Aktif Üye
Herkese iyi günler. Ablam gece geç saatlerde genelde uyanık oluyor mutfakta birşeyler yapıyor ve biraz fazla ses çıkarıyor.
Kuşların uykusu hafif oluyor diye biliyorum, uyanmasınlar diye kapılarını çok az açık kalacak şekilde kapıyorum. Hafif açık bırakınca sesi çok engelleyemiyor ama tam kaparsam da havasız kalırlar diye korkuyorum. Tam kaparsam bir sorun olur mu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Herkese iyi günler. Ablam gece geç saatlerde genelde uyanık oluyor mutfakta birşeyler yapıyor ve biraz fazla ses çıkarıyor.
Kuşların uykusu hafif oluyor diye biliyorum, uyanmasınlar diye kapılarını çok az açık kalacak şekilde kapıyorum. Hafif açık bırakınca sesi çok engelleyemiyor ama tam kaparsam da havasız kalırlar diye korkuyorum. Tam kaparsam bir sorun olur mu
Merhaba. Hayırlı günler. Gün içinde odayı havalanırıyorsanız bir şey olmaz,kapatabilirsiniz.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Anladım teşekkürler. Hava soğuk olduğu için cam açmaya korkuyorum bir sorun çıkar mı camı açarsam?
Kuşları kafesleriyle başka bir odaya koyup havalandırabilirsiniz. Ceryanda kalmadıkları sürece sorun olmaz.