O Orhanlye Yeni Üye Katılım 29 Eyl 2024 Mesajlar 10 Tepkime puanı 1 Puanları 3 30 Eyl 2024 #1 Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım
Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,785 Tepkime puanı 12,581 Puanları 113 30 Eyl 2024 #2 Orhanlye' Alıntı: Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba, zaman ve sabır gerekiyor sürekli konu açıyorsunuz, size şuan kimse yardımcı olamaz, 3 haftadır evime gelen kuşu alıştırmaya çalışıyorum, önce size güvensin, odayı çevreyi öğrensin ondan sonra alışacak
Orhanlye' Alıntı: Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Merhaba, zaman ve sabır gerekiyor sürekli konu açıyorsunuz, size şuan kimse yardımcı olamaz, 3 haftadır evime gelen kuşu alıştırmaya çalışıyorum, önce size güvensin, odayı çevreyi öğrensin ondan sonra alışacak
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,785 Tepkime puanı 12,581 Puanları 113 30 Eyl 2024 #3 Orhanlye' Alıntı: Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Başlık önemli değil hasta Kuşlarımız yardım bekliyor konuyu kilitliyorum Aynı sebepten konu açmayın
Orhanlye' Alıntı: Yeni aldığım sultan papağanı çok ama çok korkak 2 gün oldu alalı bazen uyuyor ve kanatları titriyor durmadan ne yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... Başlık önemli değil hasta Kuşlarımız yardım bekliyor konuyu kilitliyorum Aynı sebepten konu açmayın