• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ankete Sende Katıl Kuşlarımıza Pazar Maması Hazır mı

Kuşlarınıza Mama veriyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 4 66.7%
  • Hayır

Kullanılan: 2 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    6

Pıtırcık

Eski Forumcu
İçerigini değiştirin yumurta haşlayıp rendeleyin üzerine karışık yemlerden serpin kafeste başka yem olmasın
Dün yaptığım mama cevizde eklemiştim üstüne bugünde dediğiniz gibi yapacağım sultanlarım hiiç ellemedi muhabbetler azda olsa yemişlerdi

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Dün yaptığım mama cevizde eklemiştim üstüne bugünde dediğiniz gibi yapacağım sultanlarım hiiç ellemedi muhabbetler azda olsa yemişlerdi
Sevdigi yemleri tespit edin rende havuç yumurta ile verin önemli olan sevdigi birşeylerin içinde olması

Pıtırcık

Eski Forumcu
Sevdigi yemleri tespit edin rende havuç yumurta ile verin önemli olan sevdigi birşeylerin içinde olması
Hiçbirşey sevmiyorlar sevdirmeye çalışıyorum bakalım tekrardan hazırladım içine tohum ekledim . Önlerindeki yemleride aldım 3 saat durması gerekiyor maxsimum doğrumu

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Hiçbirşey sevmiyorlar sevdirmeye çalışıyorum bakalım tekrardan hazırladım içine tohum ekledim . Önlerindeki yemleride aldım 3 saat durması gerekiyor maxsimum doğrumu
Odanın sıcaklığına bağlı olarak, yumurta çabuk bozulan bir madde olduğu için; 3-4 saat yeterli olacaktır.

Safiye toprak

Aktif Üye
Kabak, havuç, yesil ve kapya biber, ceviz, kırmızı pancar, dereotu, haşlanmış yumurta beyazi.
2. Denememiz, yumurtaları seciyor içerisinden. Yarinda sadece sebze koyacağım ☺

Ekli dosyalar

Üst Alt