Merhaba, videoda kuşlarımın dışkısını ekledim, 2 hafta kadardır ishallerdi cereyanda kaldılar titriyordu ama sorun çözüldü 4-5 gün önce neredeyse ishalde bitmişti ama yine soğuk çarptı klima açmışlar ben yokken ailem kuşları umursamıyor her neyse. İshal yeniden ilerledi ki yemleride bu sırada yeni aldığımdan şüphe düşürdü içime çünkü garip bir kokusu vardı ve içindeki oran düzgün değildi 2 yıldır gold wings kullanıyordum lakin yeni versele lagaya geçtim, gold wingsin içeriğinin bozulduğunu düşündüğümden. Şuan kuşlarımın dışkısı beyaza çalan bir renkte tam toparlamışken yine ilerledi ama bu sefer bir garip ve çok fazla kalamar kemiği kemieiyorlar bu beyazlığın sebebi bu olabilir mi? Veteriner konusunda yakınımda güvenebileceğim ve bilgili olan hiç bir veteriner yok bir tane kuşlara bakan var zaten oda güvenilir gelmiyor siz ne dersiniz dışkıyla? şehmus hocamın tavsiyesiyle bugün yine gervit verdim yarında kekik çayı vereceğim ama bunlar sorunu çözer mi çünkü şuan ishalin beraberinde beyazlıkta var, gervit gün bitti bir işe yaramadı bende değiştim su ile.
Kalamar ı bitince tekrar vermeyin iki ayda bir olabilir grit kum verin ve gergin, entrobac düzenli olarak devam edelim kekik çayı iyi gelecek geçmiş olsun
Kalamar ı bitince tekrar vermeyin iki ayda bir olabilir grit kum verin ve gergin, entrobac düzenli olarak devam edelim kekik çayı iyi gelecek geçmiş olsun
sağolun hocam kalamarın biri dün bitince hemen yenisini taktım çıkarıyorum onu kafeste her daim grit kum var ama erkek olan kuş yemiyor mineral blok kemirdiğinden sorun etmedim birazdanda kekik çayı yapacağım peki entrobac yine 3 gün mü vereyim yoksa düzene göre gerwit le 4 gün ara ile mi?
hocam birde 2-3 haftadır ilk ishal başlangıcından beri nefes alıp verirken kuyruğu sekiyor kuşun bu normal midir? ve kafasını sırtına gömüp uyuyor öyle ötüyor, eşine kur yapmadığı vakitler dışında
yani oldukça dikkat ediyorum geçen gün işte klima soğuğu dışında soğukta ve akımda kalmadılar ama yinede iyileşme olmadı bu kuyruk sekmesinde inşallah geçer bir de entrobacı normal düzen gibi 4 gün arayla mı vereyim yoksa 3 gün üst üste mi vereyim yine geçen haftada 3 gün üst üste vermiştim ağır gelir mi?