• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarımin garip hareketi

sirius

Paylaşımcı
Dişi kuşum kafes tabanına arar sıra inip ızgarayı kemiriyor. Bu sırada erkek de genellikle yanında duruyor. Bir sorun mu var anlamadım sizce nedeni ne

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kafesinde grit kumu, kalamar kemiği, mineral bloğu var değil mi taban plastik mi gagalarıyla kemirip yutabiliyorlar dikkat edin eğer plastik ise pirinç yada galvaniz taban ızgarası alın.

sirius

Paylaşımcı
Kafesinde grit kumu, kalamar kemiği, mineral bloğu var değil mi taban plastik mi gagalarıyla kemirip yutabiliyorlar dikkat edin eğer plastik ise pirinç yada galvaniz taban ızgarası alın.
Yok galvaniz kaplama dediğiniz her şey kafeste bulunuyor

sirius

Paylaşımcı
Nedeni ne olabilir

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Galvaniz sorun olmaz ama yine malum taban dışkıları vs denk gelebilir tabana indiklerin de uyarın alışkanlık yapmasın yalnız sizin dişi indiği için durum farklı olabilir @Demet bükay @Aslı Ö.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dişilerde yuva hazırlığı olur ama bana burda oyun oynuyor gibi geldi. Bu hareketten ekstra bir anlam çıkaramadım. Ama Demet ablanın dişi kuşu var. O daha iyi yorumlar.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Dişi kuşum kafes tabanına arar sıra inip ızgarayı kemiriyor. Bu sırada erkek de genellikle yanında duruyor. Bir sorun mu var anlamadım sizce nedeni ne
Merhaba genelde yuvalığı olmayan dişi kuşlar kafes tabanı, ızgara, sürgü buraları kemirirler, sizin minnoş içgüdüsel olarak kemiriyor, boya olmadığı sürece sıkıntı olmaz, siz kalamar kemiğini yuvaya yakın yere, gaga taşını da ızgarayı, kemirdiği yere yakın tarafa asın😊🤲

sirius

Paylaşımcı
Merhaba genelde yuvalığı olmayan dişi kuşlar kafes tabanı, ızgara, sürgü buraları kemirirler, sizin minnoş içgüdüsel olarak kemiriyor, boya olmadığı sürece sıkıntı olmaz, siz kalamar kemiğini yuvaya yakın yere, gaga taşını da ızgarayı, kemirdiği yere yakın tarafa asın😊🤲
teşekkürler:)

Üst Alt