• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarımın cinsiyetini bulamıyoruz

zeplinn

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar, iki tane muhabbet kuşum var fakat cinsiyetlerini çözemedik. Sarı olanı dişi sanıyordum gagasının üstü açık pembe lila gibi bir renkti, diğerini de erkek olarak düşünmüştük. Onun da mavi. Her ikisininde fotoğrafını ekledim lütfen bana yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

rilish26

Müdavim
Ustalar daha iyi cevap verir mavi olan erkekte sarı olan da erkek gibi ceresindeki beyazlık yok gibi belki yansımadan öyle olmuştur

vsahin

Yeni Üye
Lutino cinsiyeti konusunda benimde problemim var bende çözemedim ne zaman sorsam biri erkek biri dişi diyor. Benim yorumum İki kuşda erkek cere mavi deliklerde beyazlık yok erkek
Lutino direk lila rengi hiç geçiş veya burun deliklerinde beyazlıkta yok erkek
Fikrim bu.. deneyimli kişilerde yorumlarını ekleyecektir.. ikisi de güzel kuş esenlikler dilerim

zeplinn

Yeni Üye
Ustalar daha iyi cevap verir mavi olan erkekte sarı olan da erkek gibi ceresindeki beyazlık yok gibi belki yansımadan öyle olmuştur
Hocam flaş açık olunca parlıyor sanırım birkaç tane daha ekleyeyim flaşlı ve flaşsız olarak

Ekli dosyalar

zeplinn

Yeni Üye
Lutino cinsiyeti konusunda benimde problemim var bende çözemedim ne zaman sorsam biri erkek biri dişi diyor. Benim yorumum İki kuşda erkek cere mavi deliklerde beyazlık yok erkek
Lutino direk lila rengi hiç geçiş veya burun deliklerinde beyazlıkta yok erkek
Fikrim bu.. deneyimli kişilerde yorumlarını ekleyecektir.. ikisi de güzel kuş esenlikler dilerim
Teşekkür ederim hocam çok sağolun... Evet çok fazla geçiş yok sarı renklinin cere kısmında açık renk lila gibi büsbütün görünüyor baktığımız zaman.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İkisi de erkek 🤗

vsahin

Yeni Üye
Teşekkür ederim hocam çok sağolun... Evet çok fazla geçiş yok sarı renklinin cere kısmında açık renk lila gibi büsbütün görünüyor baktığımız zaman.
Ben tahminimi yazdım yüksek oranda doğru kesin bir dille yazan ustalarımız olacaktır.☺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bencede iki erkek ama resimler çok yanıltır ayrı konu benim gözlerde artık gözlük istiyor sanırım 🤭 Gençler açığa kavuşturacaktir konuyu biraz daha bekleyelim 👍

zeplinn

Yeni Üye
Bencede iki erkek ama resimler çok yanıltır ayrı konu benim gözlerde artık gözlük istiyor sanırım 🤭 Gençler açığa kavuşturacaktir konuyu biraz daha bekleyelim 👍
Hocam kesin sonucu nasıl elde ederiz? Sarı kuşu dişi sanıyordum eş satın aldım erkek olarak fakat, erkekse diğer kuşu değiştirmem gerekiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Fotoğraflarda erkek görünüyor canlı görmek kesinlik gösterir yakınlarda petshop veya üretici varsa emin olabilirsiniz 👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hocam kesin sonucu nasıl elde ederiz? Sarı kuşu dişi sanıyordum eş satın aldım erkek olarak fakat, erkekse diğer kuşu değiştirmem gerekiyor.
Sarı kesin erkek. Dişi alın yanına.

Üst Alt