• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuslarımın banyosuna ne koymalıyım

Arkadaşlar kuşlarıma banyo aldım ve kuşumun banyodan yararalanmasınî istiyorum mesela gaga mantarı geçmesi için banyoya ne koymalıyım gaga mantarı derken 1. Derceden gaga mantarı kuşum yani yüzüne felan taşmadı sadece bu illerlemeden önlemek istiyorum banyoya ne katmalıyımEkli dosyayı görüntüle 47089 buda fotoğrafı

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaşlar kuşlarıma banyo aldım ve kuşumun banyodan yararalanmasınî istiyorum mesela gaga mantarı geçmesi için banyoya ne koymalıyım gaga mantarı derken 1. Derceden gaga mantarı kuşum yani yüzüne felan taşmadı sadece bu illerlemeden önlemek istiyorum banyoya ne katmalıyımEkli dosyayı görüntüle 47089 buda fotoğrafı
Kuşunuzda mantar yok gibi gördüm, kızıştığı için ceresi kabuklaşmış, kokusuz vazelin sürebilirsiniz😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hormonal bozukluk var o zaman kuşunuzda. Mantar yok bencede. Teramisinde sürebilirsiniz.
İlle mantar tedavisi yapmak istiyorum derseniz mantra kremi sürün ama gerek yok bence.

Banyosuna yeşillik koyabilirsiniz ilgisini çekmesi için.

Hormonal bozukluk var o zaman kuşunuzda. Mantar yok bencede. Teramisinde sürebilirsiniz.
İlle mantar tedavisi yapmak istiyorum derseniz mantra kremi sürün ama gerek yok bence.

Banyosuna yeşillik koyabilirsiniz ilgisini çekmesi için.
Saolun zaten insanlar genellikle hormonunun bozuk olduğunu söylüyor ama kuş bilgisi olmayanlar kizgın dişi diyolar halbuki kuşum ciftlesiyor ve dişi kuşun kizgınlığı bitse bile onunki değiş miuor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bence bu kuş dişi 😊 peki cere mavi olan fotosunu görebilir miyiz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bence de fotoğrafta gördüğüm dişi ve en az 3 yaşında 😅 konu sahibi bence önce cinsiyet konusu açarsa iyi olur 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Bu konuda video ekleyiniz demişiz oraya kuşların kur anını video olarak eklerseniz net cevaplar alırsınız birde yukarda @Bahar Y. Kuşun dişi olduğunu söylemedi neden sitem ve yargılı yorum yaptınız 🤔
@Kuslarimda_kuşlarım

Bu konuda video ekleyiniz demişiz oraya kuşların kur anını video olarak eklerseniz net cevaplar alırsınız birde yukarda @Bahar Y. Kuşun dişi olduğunu söylemedi neden sitem ve yargılı yorum yaptınız 🤔
@Kuslarimda_kuşlarım
Onu eklemeyi unuttum kötü yorum yaptıysam özür dilerim

Üst Alt