• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşlarımı ayırmalımıyım

ysdogan11

Yeni Üye
Merhaba benim 2 tane dişi muhabbet kuşum var ikiside aynı kafeste yaşıyor (11 aydır).

İkisinin kavga etmesini beklerken hiç bir şey olmadı hatta bazen birbirlerinin kafalarını kaşıyorlar tüy kapsüllerini açılması için.

Kafesteki mavi renkli kuşum ilk gelendi bana alışıktı hep yanımda dururdu yeşil renkli kuş sonra geldi ve bana hiç alışık değil.

Sorun şu: benim ilk göz ağrım olan mavi kuş benden sanki son günlerde uzaklaşmaya başladı ve mutsuz gibi çünkü önceden sadece onun kullandığı oyuncakları artık yeni gelen yeşil kuşta kullanıyor.

Ortaya brokoli yada marul koyduğum zaman asla paylaşmıyorlar

Mavi kuşumun eskisi gibi yanımda olmasını ve elime gelmesini beni takip etmesini istiyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşlar yanına arkadaş gelince maalesef tek ilgileri o olduğu için sizden uzaklaşıyorlar. Kavga yoksa ayırmayın. Onlar açısından bakın onlar mutlu olsun öncelik bence bu olmalı.

ysdogan11

Yeni Üye
Kuşlar yanına arkadaş gelince maalesef tek ilgileri o olduğu için sizden uzaklaşıyorlar. Kavga yoksa ayırmayın. Onlar açısından bakın onlar mutlu olsun öncelik bence bu olmalı.
Çok haklısınız fakat kuşum dediğim gibi sanki mutlu değil eskiden hep öterdi oyuncağı ile oynardı şimdi genelde ya salıncakta yada tunekte önemli olan onun mutluluğu tabiki

Üst Alt