• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşlarım yalnız kalabilir mi?

getherenowhere

Müdavim
Merhabalar. Bugün dayım vefat etti ve acilen memlekete gitmemiz gerekiyor. Üç tane kuşum var ve şu an emanet edebileceğim birisi yok. Evde tek başlarına kalsalar ve birisi günde bir kere gelip yemlerini ve sularını kontrol etse 2-4 gün idare edebilirler mi? Korkuyorum bir şey olacak onlara diye. Gitmek zorundayım ama ne yapabilirim bilmiyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲 mekanı cennet olsun inşallah
Hergün birinin gelip kontrol etmesi dahilinde sorun olacağını sanmıyorum siz o kişiye aynı düzende bakımını anlatın yeterlidir 👍

getherenowhere

Müdavim
Merhaba öncelikle başınız sağolsun Allah rahmet eylesin 🤲 mekanı cennet olsun inşallah
Hergün birinin gelip kontrol etmesi dahilinde sorun olacağını sanmıyorum siz o kişiye aynı düzende bakımını anlatın yeterlidir 👍
Yani çok ilgilenebilecek birisi değil sadece suları var mı yemleri var mı diye bakacak. Cuma günü dönme olasılığım var umarım iki günde sorun çıkmaz çok teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yani çok ilgilenebilecek birisi değil sadece suları var mı yemleri var mı diye bakacak. Cuma günü dönme olasılığım var umarım iki günde sorun çıkmaz çok teşekkür ederim
Bişey olmaz iki gün merak etmeyin 😊 sadece yemlik ve sulukları iyi sabitleyin yeterlidir 👍

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin kontrol edecek var ise bir sıkıntı olmaz. Yemlerini sularını fulleyin

Üst Alt