• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım sağlıklı fakat sürekli uyuyorlar

🤭 Buraya hep mavişimin sağlığından korktuğum zamanlar yazdım çokta güzel cevaplar aldım yol gösterici şekilde fakat sorun bizim evde sanırım ben çokta enerjik biriyim 😂 eve gelen kuş uyuyor mavişim yine ötmüyodu yanımdan ayrılmıyodu şimdi çapkını ona arkadaş olsun diye getirdim ötüşsünler diye şimdi ikisi birden uyuyorlar bu durumun çözümü var mı bulundukları yer güneş görüyor ev havadar tv sürekli açık allah rızası için ilaç dışı bi çözüm oyuncak salıncak a dan zye ne gerekirse alıyorum 😂 yüzüne bile bakmıyolar elime alıyorum hemen uyku kafese koyuyorum hemen uyku ishal yok kusma yok hasta değiller

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bence bir de ayırın birbirinden bakalım ne yapıcaklar!! Yinede hocalarımız bilir🤗

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Dişi kaç aylık ve ayrıca ilaç değilde vitamin takviyesi ne kullanıyorsunuz

Dişi kuşum henüz 5 aylık erkek olanı tam bilmiyorum tahminim 2 yaşına yaklaşık vitamin olarak şunları kullanıyorum günlük suluk değişimi yapıyorum B vitamini 4 güne bir, birgün kalacak şekilde B vitamininden sonra 4 gün içme suyu sonra bir günlükte multivit veriyorum diğer 3 lüyü aldım her ihtimale karşı onları hiç vermedim

Ekli dosyalar

Dişi kuşuma eş olsun diye almadık bu kuşu yolda gecerken dükkanın birisinde asılıydı hayvan zebil oluyordu bize satar mısın diyerek eve getirdim hastalıgı vs yok ayrı kafeslerde tutuyorum benim dişi 5 aylık kuşum kafasını delecek çünkü kuşa saldırıyor kanatlarını ısırıyor :(

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Dişi kuşuma eş olsun diye almadık bu kuşu yolda gecerken dükkanın birisinde asılıydı hayvan zebil oluyordu bize satar mısın diyerek eve getirdim hastalıgı vs yok ayrı kafeslerde tutuyorum benim dişi 5 aylık kuşum kafasını delecek çünkü kuşa saldırıyor kanatlarını ısırıyor :(
Merhaba, öncelikle kullandığınız ürünler, petshop ürünü olup genellikle sadece renkli sudan ibaret ve kuşların sindirim sistemini bozuyorlar. Profesyonel ve Alman malı olan röhnfried ürünlerini öneririm. En minimum olarak röhnfried gerwit (multivitamin) ve entrobac (probiyotik) elinizde olmalı. Bt amin de olursa daha iyi olur, tüy düzensizliği görüyorum. Bu bahsettiklerim ilaç değil, kuşları sağlıklı tutabilmek için takviyelerdir. Kafeste her zaman grit kum, kalamar kemiği, mineral blok bulunsun. Röhnfried ürünlerini petshoplarda bulamazsınız. Bildiğimiz, güvendiğimiz bir yer olarak mamaist.com u tavsiye ederim. Ayrıca bir dışkılarını beyaz kağıt, peçete üzerinde görelim. Unutmayın ki sağlıklı kuş neşeli olur. Uyuşuk ve uyuklama modunda olmaları, mutsuz, enerjisiz ve belki de hasta olduklarını gösterir

Not: kuşlara her zaman şişe su verelim, arıtma olmasın

Merhaba, öncelikle kullandığınız ürünler, petshop ürünü olup genellikle sadece renkli sudan ibaret ve kuşların sindirim sistemini bozuyorlar. Profesyonel ve Alman malı olan röhnfried ürünlerini öneririm. En minimum olarak röhnfried gerwit (multivitamin) ve entrobac (probiyotik) elinizde olmalı. Bt amin de olursa daha iyi olur, tüy düzensizliği görüyorum. Bu bahsettiklerim ilaç değil, kuşları sağlıklı tutabilmek için takviyelerdir. Kafeste her zaman grit kum, kalamar kemiği, mineral blok bulunsun. Röhnfried ürünlerini petshoplarda bulamazsınız. Bildiğimiz, güvendiğimiz bir yer olarak mamaist.com u tavsiye ederim. Ayrıca bir dışkılarını beyaz kağıt, peçete üzerinde görelim. Unutmayın ki sağlıklı kuş neşeli olur. Uyuşuk ve uyuklama modunda olmaları, mutsuz, enerjisiz ve belki de hasta olduklarını gösterir

Not: kuşlara her zaman şişe su verelim, arıtma olmasın
Kesinlikle hazır su veriyorum mamaistten sipariş verecegim evet sanırım bu takviyelerin yetersizliğinden grit kum kullanıyorum ilk baştan beri dışkı fotografı ekliyorum evet çok uyuşuklar ben böyle demek istemedim ama acıklayıcı cümle bu sanırım ilk fotograf dişi 2. Fotograf erkek kuşuma ait

Ekli dosyalar