• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım kusma krizine giriyor

Deniz12

Aktif Üye
Merhaba benim dişi kuşum bir süredir bu şekilde kusma hareketi yapıyor fakat ağzından bir yem çıkarmadan yapıyor, bir süre yaptıktan sonra geçiyor normale dönüyor, halsizliği yok hatta keyfi yerinde şarkı söylüyor, bu belirtileri gördükten birkaç gün sonra yanındaki erkek kuşum da aynı hareketi yaptı fakat o halsizleşti ve kabardı, bulaşıcı bir hastalıktan şüphelendiğim için kafesleri ayırttım, ayrı kalınca probiyotik verdim erkek kuşum bir gün sonra tekrar eski haline döndü, fakat dişi kuş biraz baskı yapıyor ve dişi kuşla birlikte kaldığında gün sonunda halsizleşiyor ve hastalanıyor, o yüzden ayrı tutuyorum ve erkek kuşum şimdilik kusma hareketi yapmıyor fakat dişi kuşumda hala devam ediyor, ikisinin de dışkıları normal gözüküyor ve grit kumları da var, acaba dişi kuşumda bulaşıcı bir hastalık olabilir mi?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ağzında kötü koku, kuyrukta sekme var mı? Beyaz temiz peçete üzerine dışkı resimlerini görebilir miyiz 🙏😊

Deniz12

Aktif Üye
Merhaba, kusma sorunu hala devam ediyor ve erkek kuşum da ayırmama rağmen kusması arttı, yemini eskisi gibi uzun süre yiyemiyor çünkü kusması başlıyor ve vazgeçip kusmamak için nerdeyse bütün gün videodaki gibi kafasını gömüp uyuyor, kaldırınca kusması başlıyor diğer kuşum da kusma krizine giriyor fakat o yem saçmıyor ve halsizliği yok fakat erkek kuşum halsiz ve kabarık durmaya başladı, sizce neyleri olabilir?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Video silinmiş kusma hareketinin videosunu tekrar eklermisiniz hem genel durumu bir gözükmüş olur kusmada kötü koku var mı?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba ikisinin de güncel videosunu ekler misiniz. Erkek te olsun video da. 4 Aralık ta konu açmışsınız bugün 20 Aralık kusmalar öğürmeler geçmesiyse kursak mantarı büyük olası. Elinizde zeolit tozu var mı. Varsa besleyin.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Benim tavsiyem kanatlı uzmanına götürülmesi 🙏

Deniz12

Aktif Üye
Erkek kuşuma gerwit verdim ve gündüz dışarda biraz uçtu ve 2 gündür şimdilik kusmadı, kusarsa çekmeye çalışırım, dişi kuşum yine arada boynu zıplıyor gibi bazen çok uzun sürüyor fakat geçince keyfi yerinde oluyor şarkı söyleyip oyun oynuyor, uzun süre hiçbişeyi yokmuş gibi görünüyor, fakat birşeye stres olduğunda başlayabiliyor, zeolit tozum yok geçmesi için vermek mi gerekiyor?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Erkek kuşuma gerwit verdim ve gündüz dışarda biraz uçtu ve 2 gündür şimdilik kusmadı, kusarsa çekmeye çalışırım, dişi kuşum yine arada boynu zıplıyor gibi bazen çok uzun sürüyor fakat geçince keyfi yerinde oluyor şarkı söyleyip oyun oynuyor, uzun süre hiçbişeyi yokmuş gibi görünüyor, fakat birşeye stres olduğunda başlayabiliyor, zeolit tozum yok geçmesi için vermek mi gerekiyor?
Sindirim problemleri var zeolit tozunu mamaist.com whatsapp hattından edinin ve başlayın derim 🙏

Üst Alt