• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım kafes kapısını açıyor ne kadar akıllı bunlar ya😀

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kafes kapısının nasıl açıldığını öğrenmiş... Seni çok takip ediyor anlaşılan... Oyun yapmış... Akılla bak ya... Maşallah... 🧿

Kubos2247

Paylaşımcı
Kafes kapısının nasıl açıldığını öğrenmiş... Seni çok takip ediyor anlaşılan... Oyun yapmış... Akılla bak ya... Maşallah... 🧿
Çok teşekkür ederim erkek kusum var o acıyordu ondan öğrenmiş😀😀 ikiside açıyor bende tülle destekliyorum bazen unutuyor açıp cıkmıs oluyorlar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Senin kuşların çok yaramaz. :p Dışarıya nasıl alıştırdın.?

Kubos2247

Paylaşımcı
Bu arada bir şey danısmak istiyorum kafes petege çok yakın bilerek öyle koydum üşümesinler diye ev ortamı iyi ben tisörtle dolaşırıyorm sıcaklık iyi kuşlar açısından sorun teşkil eder mi

AlicanG

Paylaşımcı
Sıcaklık - nem ölçer varsa optimal düzeyi daha rahat ayarlayabilirsin.Peteklere yakın nem az, sıcaklık yüksek olduğu için bir takım problemler olabilir. Peteğin yakınına bir kapta su bırakmanı öneririm.Sarı surat çok fena maşallah:)

Kubos2247

Paylaşımcı
Sıcaklık - nem ölçer varsa optimal düzeyi daha rahat ayarlayabilirsin.Peteklere yakın nem az, sıcaklık yüksek olduğu için bir takım problemler olabilir. Peteğin yakınına bir kapta su bırakmanı öneririm.Sarı surat çok fena maşallah:)
Teşekkürler peteklerde suluk var zaten 😀😇

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah 😊🧿 peteklerin dibine koymayın sıcağa alışmasınlar sonrasında birden ısı değişimi onları etkiler..

Üst Alt