• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlarım için vitamin

emlkyf

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar benim 2 mubabbet kuşum bir tane Sultan papağanım var mubabbet kuşlarım çok zayıf kilo almalarını istiyorum ne önerirsiniz acaba

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Hassas terazi ile tartıp kaç gram olduklarını yazarmısınız ayrıca birkaç fotoğraf veya videolarını eklermisiniz.

emlkyf

Yeni Üye
Hassas terazim yok malesef ama fotoğraf atayım

emlkyf

Yeni Üye
Beyaz olan iri biraz ama diğer ikisi çok zayif

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Maşallah çok tatlılar da ben sorun göremedim gayet iyi duruyorlar. Yeme içmelerinde problem yok ise böyle iyiler fazla kilo almaları direk sağlık sorunları yağlanma, karaciğer vs. Beslenme düzenleri nasıl hangi takviyeleri nasıl bir düzende kullanıyorsunuz?

emlkyf

Yeni Üye
Ben çok dikkat ederim hergun yem şu düzenli değiştiririm kafes temizliğide öyle haftada iki kere vitamin veriyorum multivitamin ve b vitamini takviyesi mama yapıyorum yumurtalı ama sebzeyi pek fazla sevmiyorlar havucu seviyorlar sadece onlarıda düzenli olarak vermeye çalışıyorum günlük düzenleri var ama elime aldığım zaman çok zayıf geliyorlar elime korkuyorum kuruluk falan olur mu diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuruluk bir hastalığa bağlı zayıflamadır eğer sağlık problemleri yoksa korkmayın ☺ Maşallah çok sevimli bıcırıklarınız 🌸🐤

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Takviyeleri aşağıda ki konuya göre düzenleyebilirsiniz

emlkyf

Yeni Üye
Yok maşallah bir saflık problemleri yok peki hangi marka vitaminler önerirsiniz ben petshoplardan alıyorum ama en iyisi hangisi bilemiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yok maşallah bir saflık problemleri yok peki hangi marka vitaminler önerirsiniz ben petshoplardan alıyorum ama en iyisi hangisi bilemiyorum
Tarık hocam yukarıda makaleyi atmış, petshoplarda bulamazsınız ben mamaist.comdan bölünmüş olarak alıyorum röhnfried en iyisi ☺

Üst Alt