• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşlarım için kafes

glnz0770

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Yok
Hastalık Belirti Tarihi
23 Şub 2026
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba 3 muhabbet kuşum , 2 Forpus papağanım ve 1 de cennet papağanım var. Hepsinin kafesi ayrı büyük ama ben üst üstte koymak istiyorum. Görsel olarak ta güzel kuşlarım için büyük ve kullanışlı, özellikle alt haznesi çekmece tarzı almak istiyorum. İnternetten araştırdım ve bulamadım 3 katlı olarak ayrı ayrı. Şuan kullandığım kafesin altını temizlemek biraz uğraştırıcı ve ben sürekli temizlerim. Yardımcı olur musunuz? Daha önce alan veya önerebileceğiniz site var ise çok sevinirim .

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 3 muhabbet kuşum , 2 Forpus papağanım ve 1 de cennet papağanım var. Hepsinin kafesi ayrı büyük ama ben üst üstte koymak istiyorum. Görsel olarak ta güzel kuşlarım için büyük ve kullanışlı, özellikle alt haznesi çekmece tarzı almak istiyorum. İnternetten araştırdım ve bulamadım 3 katlı olarak ayrı ayrı. Şuan kullandığım kafesin altını temizlemek biraz uğraştırıcı ve ben sürekli temizlerim. Yardımcı olur musunuz? Daha önce alan veya önerebileceğiniz site var ise çok sevinirim .
Merhaba üst üste olan üretim kafesleri var
Seba kafes olabilir, altları sürgülüdür,
Facebook, trendyol letgo vs sitelerde var araştırabilirsiniz

Ekli dosyalar

glnz0770

Aktif Üye
Merhaba üst üste olan üretim kafesleri var
Seba kafes olabilir, altları sürgülüdür,
Facebook, trendyol letgo vs sitelerde var araştırabilirsiniz
Teşekkür ederim daha büyük arıyordum bunlar genişlik olarak şuanki kafesinden de küçük, genelde yurt dışında var henüz bulamadım..

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sizin ölçüler nedir. 45 lik bu tarz üretim kafesleri sizin için uygun küçük derseniz aynı kafesleri 60 cm Lil olanları da var. Sizin kafesleri görebilir miyiz?

glnz0770

Aktif Üye
Sizin ölçüler nedir. 45 lik bu tarz üretim kafesleri sizin için uygun küçük derseniz aynı kafesleri 60 cm Lil olanları da var. Sizin kafesleri görebilir miyiz?
Merhaba, 60 cm olarak almıştım, alt haznesi sürgülü bakıyordum o halde o kafeslere bakabilirim. Bulduğum kafes altları sürgülü değil maalesef. Üst üstte koyunca temizlik birazcık ta zor oluyor

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, 60 cm olarak almıştım, alt haznesi sürgülü bakıyordum o halde o kafeslere bakabilirim. Bulduğum kafes altları sürgülü değil maalesef. Üst üstte koyunca temizlik birazcık ta zor oluyor
Bu kafes üretim içindir, hoş ben üretim için dahi kullanmam, ortadan ikiye bölünebilir bu kafesler minicik kalır uygun değildir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Çifthane kafesleri bende pek kullanışlı bulmuyorum.

60 lık üretim kafesleri üst üste monte edilebiliyor. Alt tavaları sürgülü olduğu için çekip temizlemeside kolay.

glnz0770

Aktif Üye
Çifthane kafesleri bende pek kullanışlı bulmuyorum.
Ds
60 lık üretim kafesleri üst üste monte edilebiliyor. Alt tavaları sürgülü olduğu için çekip temizlemeside kolay.
Aslında aynısı ve yemlik yeri daha fazla sadece sürgülü değil ben büyüklüğünden memnunun kuşlarım ordan oraya oynuyorlar alanları geniş , boyalı da değildi uzun yıllardır hep kulllandım artık daha kolay temizlenen ve görsel olarakta ( boyalı olmayan) kafes arıyordum önerilen kafese bakacağım. Teşekkür ederim 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben akyol kardeşlerin 100lük kafeslerini kullanıyorum. Üst üste koydum.

Üst Alt